Uriel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Uriel sau “Lumina lui Dumnezeu” este un arhanghel cunoscut în toate religiile, așa cum sunt și Mihail, Rafael și Gabriel. Putem spune că există doi Arhangheli Intelectuali: Zadkiel și Uriel. Menirea lui Uriel este să te ajute în funcționarea intelectului. Când ai o problemă și nu găsești soluția, ti se poate întâmpla să îți vină brusc o idee care să o rezolve (când ești treaz sau în vis). În acel moment, îi poți mulțumi lui Uriel. Acesta este un mod în care el lucrează.

Lumina lui este galben-aurie, ca a unei lanterne care îți arată drumul prin întuneric; el îți arată soluțiile când ești confuz. Deci când ai nevoie de soluții ingenioase, cheamă-l pe Uriel să te ajute. După cum îți spuneam, îți vor veni în minte idei care să te scoată din încurcătură.

De asemenea, sunt momente în care mintea ta nu funcționează unitar, în sensul că o parte din gândurile tale sunt într-o direcție, altele în altă direcție, ai un fel de minte dispersată. Ca și cum, fragmente din mintea ta merg în diferite direcții, în loc să meargă toate într-una singură. Uriel te poate ajuta să ai mintea concentrată pe o singură acțiune; să funcționeze ca un tot unitar. Cere-i lui Uriel să îți readucă toate fragmentele minții tale la un loc, pentru ca să poate funcționa la nivel optim.

Uriel lucrează și cu chakra coroanei, ajutându-te să o deschizi și, în același timp, ajutându-te să îți liniștești mintea, să nu mai fie distrasă. El te va ajuta să te concentrezi și să rămâi focalizat.

Tot Uriel te ajută în ceea ce privește o dietă sănătoasă ce permite creierului tău să funcționeze optim, în sensul că te poate ajuta să elimini acele alimente – stimulent care îți forțează mintea: cofeină, alcool, ciocolată etc. În acest sens, el îți poate reduce excesele și poate diminua dependențele. Trebuie doar să îi ceri ajutorul.

Cere-i lui Uriel să te ajute să primești intuitiv idei strălucite, oricând trebuie să te gândești la ceva anume.

Cel mai rapid mod de manifestare a lui Uriel este sub formă de idei, gânduri pe care e bine să le urmezi, dacă ele vin ca o soluție la problemele tale. Ele îți pot veni direct ție sau pot veni prin altcineva care poate fi mai receptiv, de exemplu o rudă, un prieten, un coleg cu care te sfătuiești.

Uriel poate fi alături de tine tot timpul, la fel ca și ceilalți arhangheli, important este să îi ceri acest lucru.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.