Curs Online ALĂTURI DE DRAGONI

În urmă cu milioane de ani, după crearea planetei noastre, dragonii ajutau în transformarea sa într-un mediu prielnic evoluției vieții tridimensionale.

Ulterior, dragonii au fost prezenți oferind mult suport în toate Erele de Aur care au existat pe Pământ. De fiecare dată când se apropie o nouă Eră de Aur, de dimensiune a cincea, “dragonii se trezesc”. Acest lucru este valabil și în prezent.

Dragonii elementali, de dimensiune a patra,  oferă suport la nivel planetar și la nivel personal. Fiecare om are un dragon protector care îi oferă suport și protecție. Între călăuzele noastre, dragonii oferă cel mai potrivit suport în  procesul de materializări conștiente.

 

Începând cu 2017, dragonii au accesat și energiile țării noastre, un tărâm sfânt, spiritual, care este pregătit să se deschidă în profunzime și să permită ieșirea la suprafață a tuturor energiilor dense, spre transmutare. Avem alături de noi aceste conștiințe mărețe – dragonii – care vin să completeze lucrările angelice și să netezească intrarea energiei unicornilor, considerați “cei mai puri dintre cei puri”. Dragonii accesează profunzimile conștiinței colective / personale și scot la suprafață convingeri stagnante care nu au putut fi dislocate ușor de energiile angelice.

Cursul este structurat în patru părți, după cum urmează:

PARTEA 1:

 • Ce sunt dragonii?
 • Primul lor contact cu planeta Pământ.
 • Conectarea cu dragonul tău călăuză.

PARTEA 2:

 • Dragonii elementali – de apă, aer, pământ și foc
 • Conectarea cu fiecare clasă de elementali
 • Ceremonie de mulțumire pentru dragoni

PARTEA 3:

 • Dragonii de dimensiune cinci: violet, roz, negri, aurii-christici
 • Conectarea cu fiecare clasă de dragoni de dimensiune cinci

PARTEA 4:

 • Cum să devii un maestru în lucrul cu dragonii
 • Procedură de lucru
 • Întrebări și răspunsuri

Cine poate participa:

Când ești pregătit, dragonii își anunță prezența în viața ta. Dacă te simți atras de dragoni, de spiritele naturii sau de elementali, ești binevenit. Dacă vrei să atragi în viața ta un suport puternic în manifestare, provenit din tărâmurile superioare, cu care să lucrezi conștient, atunci acest curs este potrivit pentru tine.

Detalii: info@angelicsign.com (După lansarea comenzii, toate informările, inclusiv accesul în cont, vor veni automat pe email. Vă rugăm să verificați spam, dacă nu regăsiți informările în inbox.)

Cost: 300 RON

Înainte de a te înscrie, urmărește scurte fragmente din curs.

Acest curs a fost înregistrat special pentru a putea fi urmărit online, dintr-un spațiu confortabil pentru voi, în decursul unui an de zile. Acesta nu este un curs online live, deci nu necesită înscriere, dar impune îndeplinirea unor cerințe tehnice minime, care-i permit funcționarea.

De aceea, este important sa parcurgeti Cerințe necesare comandării si urmaririi cursului. Comandarea accesului la urmărirea cursului implică acceptul acestor cerințe.  Click aici

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.