Lansare Lansare

ÎN PERIOADA 13-23 IUNIE, VOLUMUL 3 AL CĂRȚII “OMUL, UN DESIGN PERFECT” VINE APROAPE DE TINE!

LANSARE DE CARTE

“OMUL, UN DESIGN PERFECT”, reprezintă o sinteză a colaborării mele de mai mult de 15 ani de zile cu conștiințe din tărâmuri subtile și o adaptare a emisiunilor Design Perfect, de la Canal 33 România.

Volumul III ne invită într-o călătorie mai profundă, atât în afara sistemului nostru solar, cât și a realității fizice. De asemenea, sunt prezentate subiecte de interes imediat, cum ar fi crearea propriei realități, puterea gândului, a rugăciunii, modalități de a aborda situații delicate ale vieții de zi cu zi în relațiile cu noi și cu ceilalți.

La finalul evenimentului voi oferi o sesiune de autografe, pentru a avea oportunitatea de a fi mai aproape de fiecare dintre voi.

Toate cele trei volume vor fi disponibile la vânzare, la un preț preferențial.

CONFERINȚĂ ALĂTURI DE DRAGONI

Dragonii sunt conștiințe mărețe, specifice tărâmurilor subtile, maeștri în crearea și menținerea unei realități fizice. Atunci când ești pregătit să aprofundezi manifestarea la un nivel conștient, acești profesori minunați îți vin alături, învățându-te tainele procesului de creare a propriei realități. Fiecare suflet întrupat are un dragon călăuză ce-i vine în atenție la momentul potrivit. Dincolo de contextul prielnic de evoluție personală, acest an – al dragonului – te invită să pătrunzi într-o lume reală a acestor profesori măreți pe care până acum poate i-ai considerat un mit sau i-ai privit cu teamă.

La această conferință vom răspunde împreună invitației lor de a ne conecta și de le a percepe, prin experiență directă, iubirea, noblețea și măreția.

DATE EVENIMENT:

BUCUREȘTI – 13 IUNIE, 17:30 – 20:00

TIMIȘOARA – 15 IUNIE, 14:30 – 17:30

CLUJ-NAPOCA – 18 IUNIE, 17:30 – 20:00

IAȘI – 23 IUNIE, 14:30 – 17:30

Dacă alegi să ne fii alături, pentru o organizare mai eficientă, te rog sa completezi formularul de mai jos. Numărul de participanți este limitat de capacitatea sălii. Locul de desfășurare al evenimentului va fi transmis doar celor care își anunță intenția de participare în acest formular.

Te rog să verifici în email (inclusiv în spam) răspunsul automat pe care îl vei primi după lansarea formularului. Ulterior vei primi detalii despre evenimentul din orasul tău.

Accesul la acest eveniment este gratuit!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.