Cine sunt? Despre Mine

Eu sunt un explorator spiritual; așa mă definesc cel mai bine, dincolo de orice specializări aș avea în zona spirituală. Oricât aș considera că știu, mereu descopăr mai mult și mă descopăr mai profund, ca esență divină. Este un drum fără sfârșit, de continuă devenire. Eu am început acest drum, în 2008, cu ajutorul călăuzelor mele subtile: îngeri, arhangheli, maeștri înălțați, elementali, reprezentanți ai unor civilizații galactice, aspecte superioare. Ei sunt și în prezent îndrumătorii mei. Când maeștrii mei subtili au considerat că experiențele mele au suficient conținut pentru a putea fi împărtășite și altora, m-au ajutat să conturez diferite proiecte, printre care și acest website pe care îl iubesc foarte mult. Am realizat acest website sub călăuzirea exclusivă a creațiilor angelice și de aceea abordează în special aspecte legate de îngeri și arhangheli. Informațiile prezentate în website au fost sintetizate din comunicările și experiențele mele directe, precum și din lucrările altor oameni minunați. Pentru că am început călătoria cu ajutorul îngerilor, le dedic cu multă iubire acest proiect numit www.angelicsign.com.

În aprilie 2017, am dezvoltat un proiect, o emisiune TV la Canal 33 România, numită Design Perfect. Este o emisiune de spiritualitate aplicată și suprinde învățăturile maeștrilor înălțați, prezentate prin experiențele mele de peste zece ani de zile. Aici aveți și un link de la playlist emisiune Design Perfect | Spiritualitate aplicatăhttp://bit.ly/2xooPjD  pe care vă invit să îl urmăriți. Dedic acest proiect maeștrilor înălțați cu care l-am creat și cărora le sunt recunoscătoare.

Pentru a aduce mai aproape și mai sintetizat învățăturile transmise de maeștri, am inițiat lansarea unor volume din cartea “Omul, un Design Perfect”. Ele reprezintă o sinteză a muncii mele, de peste zece ani de zile, cu maeștri înălțați, îngeri, elementali și reprezentanți ai unor civilizații galactice. Aici veți găsi exemple de spiritualitate aplicată pe care le întâlnim mereu, în viața de zi cu zi, dar și perspective superioare din care putem aborda situațiile care vin în atenția noastră. Fiecare carte își alege cititorul și vine să îi povestească despre el. Dacă vă atrag volumele cărții Omul, un Design Perfect, le puteți comanda aici.

De asemenea, la evenimentele de lansare a primului volum au fost transmise diferite mesaje din partea maeștrilor înălțați, adevărate perle de înțelepciune pe care vă invit să le urmăriți în acest link: http://bit.ly/38DxgV7

Cel mai bine mă pot prezenta prin experiențele pe care le-am avut, pentru că ele vă ajută cel mai mult. Am trecut prin ele, deci pot vorbi despre aceste lucruri, din perspectiva mea unică. Eu cred în puterea exemplului.

Pentru mine, ca explorator, este important următorul lucru: să nu fie nevoie că oamenii să depindă de altcineva  la care să se ducă în mod constant, ci să învețe cum să meargă mai departe singuri, pe calea lor, dezvoltându-și canalele de comunicare cu călăuzele lor divine. Comunicarea cu lumile subtile este cel mai important instrument de descoperire a Divinității din interior, a potențialului nelimitat pe care îl deținem ca esențe divine.

Am întrebat călăuzele mele divine: “ce pot spune oamenilor din tot ce am primit eu?”

Mi s-a răspuns : “Cunoașterea are o vastitate greu de cuprins de către oameni. Fiecare suflet urmează direcțiile de care are el nevoie. Nimeni nu va putea spune vreodată că știe tot. Tu poți ajuta oamenii oferindu-le niște linformații de bază, din ce ai primit tu să aprofundezi. Însă, fiecare va trebui să cerceteze cu atenție lucrurile de care se simte atras. Unele lucruri nu se învață, ci se primesc, printr-o transformare. Nu poți oferi altora tot ce primești tu. Nu ai cum să oferi transformarea ta. Nici tu nu ai putea primi tot ce se oferă altora la un nivel profund. Nu ai avea cum. Fiecare primește adevărul său și crede în el. De multe ori doi oameni primesc adevăruri diferite despre același lucru. Tu să crezi în adevărul tău și să încerci să îl respecți pe al celuilalt, pentru că aceste adevăruri “diferite” pot face parte dintr-un Plan Divin mult mai complex pe care voi nu îl puteți înțelege, însă Divinitatea din interior îl știe.”

Ramona Popescu,

explorator spiritual / ascensionare / civilizații galactice

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.