cărțile mele

Omul, un Design Perfect

spiritualitate aplicată, Vol. I

Click pentru a vedea cuprinsul

Autor: Ramona Popescu

Editura: Cărțile Tango

ISBN: 978-606-9081-01-3

Anul publicării: 2019

Număr pagini:  318

Preț: 120 RON

Emisiunea “Design Perfect”, pe care Ramona Popescu o realizează la televiziunea Canal 33 România a devenit un fenomen, iar proiectul “Design Perfect” s-a prelungit firesc prin șirul volumelor de spiritualitate aplicată, “Omul, un Design Perfect”, care așază în pagină de carte răspunsuri valoroase la întrebări pe care orice om aflat pe calea evoluției spirituale și le-a adresat, fie că a făcut-o cu uimire, cu teamă, cu curiozitate, cu evlavie, cu revoltă sau, pur și simplu, cu speranța că poate fi mai mult decât ceea ce percepe în această realitate limitată.

Cartea “Omul, un Design Perfect” de Ramona Popescu reprezintă o sinteză a colaborării sale de ani de zile cu conștiințe din tărâmuri subtile, care au reușit să măiestrească această realitate. Acest proiect de spiritualitate aplicată ne învață că suntem esențe divine, de dincolo de timp, spațiu și limitări, într-o continuă devenire, capabile să ne manifestăm conștient divinitatea, în orice realitate am fi.

Dacă ai întâlnit această carte, înseamnă că începi să-ți amintești ce ești și ce poți crea în realitatea ta, în timpul acestei călătorii pe Pământ.

Omul, un Design Perfect

spiritualitate aplicată, Vol. II

Click pentru a vedea cuprinsul

Autor: Ramona Popescu

Editura: Cărțile Tango

ISBN: 978-606-9081-05-1

Anul publicării: 2020

Număr pagini:  336

Preț: 120 RON

Scopul acestui proiect amplu este să vă amintească cine sunteți, de unde veniți, către ce vă îndreptați și de ce sunteți aici, acum. Când aflați răspunsuri la aceste întrebări, vă doriți să acționați în propria realitate, determinând schimbări care să vă remodeleze viața. Maeștrii vă oferă repere despre cum să pescuiți singuri perle de înțelepciune dintr-un ocean de cunoaștere superioară. Rolul meu este doar să fac aceste lucruri să se întâmple în realitatea fizică (în calitate de facilitator), urmându-mi, în același timp, cursul de explorator al Divinității din interior.

În primul volum, maeștrii ne-au explicat ce înseamnă esența divină, ce sunt dimensiunile, cum se manifestă ele în viața noastră, ce sunt abilitățile extrasenzoriale și cum le putem identifica la noi, ce se întâmplă în lumile de dincolo, rolul subconștientului în manifestare, ce călăuze avem și cum comunicăm cu ele, ce înseamnă această nouă Eră (a Vărsătorului) în care am intrat, toate acestea fiind subiecte de interes imediat.

În acest al doilea volum, însă, subiectele abordate, pe care le puteți observa și în cuprins, ne conduc spre un alt nivel de profunzime a cunoașterii superioare și spre un nou nivel de aplicabilitate a sa în realitatea noastră. Primim din ce în ce mai multe informații despre cum putem schimba lucruri în viața noastră, despre cum putem aborda înțelept aparentele provocări cu care ne confruntăm.

După cum am spus în multe rânduri, fiecare carte își alege cititorii, venind să le povestească despre ei, într-un mod unic. Dacă această carte a ajuns la voi, în orice fel, vă invit să îi permiteți să vă povestească despre frumusețea și complexitatea voastră divină.

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.