CONDIȚII ȘI TERMENI DE COMANDĂ

Site-ul angelicsign.com este operat pe parte de magazin online prin S.C.SIMBERA SRL și va fi denumit în continuare Site.

S.C. SIMBERA SRL

Str. Poștei nr.7, Ploiești, Prahova, cod 100162

J29/884/2002

CIF: 14831875 ( neplatitor TVA)

CONT LEI: RO78RZBR0000060003937868

SWIFT CODE: RZBRROBU

Raiffeisen Bank, sucursala Prahova

Site-ul angelicsign.com nu este exclusiv un magazin online. Doar serviciile și produsele precizate mai jos se încadrează în politicile de comandă detaliate mai jos.

Cărțile comandate de pe Site sunt considerate produse. Serviciul “Sesiune online dezvoltare personală” din secțiunea Servicii, precum și cursul înregistrat pentru vizionare online „Alături de dragoni” din secțiunea Cursuri, sunt considerate servicii.

Modalități de comandă

Comenzile se pot efectua online (prin coșul de cumpărături) sau prin email, la adresa: comenzi@angelicsign.com, pentru următoarele produse și servicii:

–       Produse – cărți, care pot fi găsite în secțiunea “Cărțile mele”

–       Servicii

 • “ Sesiune online dezvoltare personală”,  secțiunea “Servicii”
 • Curs înregistrat cu vizionare online ( Curs “Alături de dragoni”, secțiunea Cursuri)

Comandă onlineDacă în urmă parcurgerii informațiilor de prezentare aferente produselor și serviciilor decideți să le achiziționați, apăsați butonul “Comandă” din dreptul lor și vi se va deschide secțiunea de magazin online cu coș de cumpărături. După fiecare opțiune de comandă, puteți să vă continuați navigarea pe site pentru a vizualiza și alte oferte și a le comanda.

După adăugarea în coș a tuturor produselor / serviciilor pe care doriți să le comandați, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului și parcurgerea paginii de comandă. În pagină de comandă va trebui să completați următoarele:

 • Metodă de livrare și prețul ei vor fi afișate automat, în funcție de opțiunile de cumpărare, cantitate ( greutatea produselor) și zona de livrare (național și internațional). Livrarea pe teritoriul României se efectuează prin FAN Courier sau alt curier național care să acopere zona în care locuiți. La achiziționarea de cărți în valoare de minim 200 ron, pe o singură comandă, cu o singură livrare, clientul beneficiază de livrare gratuită pe teritoriul României, indiferent dacă sunt mai multe exemplare din aceeași carte sau cărți diferite. Cărțile în status “precomandă”, au condiții speciale de livrare și nu se încadrează la condiția de mai sus.  Pentru livrări internaționale folosim serviciile Poștei Române, în aria de acoperire furnizată de Poșta Română. Dacă preferați altă modalitate, va rugăm să menționați în „Comentarii”, în formularul de comandă. Va vom contacta pentru detalii.

În anumite intervale de timp, pot fi posibile și alte facilități de livrare. Acestea, precum și perioada lor de valabilitate, vor fi menționate pe paginile de prezentare aferente produselor respective.

Serviciile nu se supun condițiilor de livrare.

 • Datele comenzii. Dacă sunteți persoană fizică, se vor solicita următoarele informații: nume și prenume, adresa completă (județ, localitate, stradă, număr, scară, bloc, etaj, apartament, interfon – dacă e cazul, număr contact).  Dacă sunteți persoană juridică, se vor solicita nume societate, adresa, număr înregistrare Registrul Comerțului, CUI, cont bancar, număr contact.
 • Metodă de plată: alegeți modalitatea în care veți plăti comanda (online cu cardul, ordin de plată ( OP) / foaie vărsământ, Stripe, ramburs / plata la livrarea coletului).

Serviciile nu se pot achita ramburs.

În cazul în care ați ales orice altă metodă de plată cu excepția plății ramburs la livrare, completați datele de plată solicitate prin formularele standard securizate și achitați comanda.

Dacă alegeți ca modalitate de plată Ordin de plată ( OP) / foaie vărsământ, veți primi pe email o factură proforma pe care o puteți achita în maxim 3 zile calendaristice de la data primirii ei, altfel, va fi anulată comanda. Veți primi un email de înștiințare. În cazul în care nu vizualizați în inbox emailurile de la adresa comenzi@angelicsign.com, va rugăm să verificați și în spam.

Comandă prin email.  Trimiteți lista cu produse și servicii dorite, cantitatea și modalitatea de plata ( ramburs sau OP / foaie vărsământ). Nu uitați să adăugați adresa exactă unde doriți să primiți comanda ( dacă include produse) și numărul de telefon (pentru a putea fi contactat de noi pentru orice detalii). Vom răspunde în cel mult 24 de ore.

Comenzile prin email nu permit plăti online cu cardul sau Stripe, acestea fiind incluse automat în magazinul online.

Din motive care țin de apariția unor posibile erori, evităm preluarea comenzilor prin telefon.

Cum plătești

Plata poate fi realizată prin mai multe modalități:

 • online cu cardul
 • ordin de plată ( OP) / foaie vărsământ. Termenul de plată a facturii proforma este de 3 zile calendaristice, de la data primirii. În caz de neplată, comanda este anulată. În cazul în care nu vizualizați în inbox emailurile de la adresa comenzi@angelicsign.com, va rugăm să verificați și în spam.
 • Stripe, procesator de plăți recunoscut pe piața internațională
 • Plata ramburs la livrare

Comenzile care includ servicii nu permit opțiunea de plată prin ramburs.

Compania S.C. SIMBERA SRL nu este plătitoare de TVA. Prețurile afișate sunt finale. Suma totală pe care o primiți pe factură este finală și nu conține alte taxe suplimentare. La prețurile produselor din paginile lor de prezentare se vor adauga după caz prețurile de livrare, în funcție de valoare, cantitate, greutate și destinație. Aceste prețuri de livrare vor apărea automat în formularul din coșul de comandă, odată cu introducerea datelor solicitate.

Înainte de a comanda, este important să citiți toate condițiile și detaliile referitoare la Metode de Plată care vă pot ajuta și pe care le găsiți aici.

Livrarea comenzii

Produsele se livrează atât pe teritoriul României cât și internațional.

Produsele vor fi livrate prin:

 • FAN Courier sau alt curier național care să acopere zona în care locuiți, pe teritoriul României  (2-4 zile, în funcție de curier).

La achiziționarea de cărți în valoare de minim 200 ron, pe o singură comandă, cu o singură livrare, clientul beneficiază de livrare gratuită pe teritoriul României, indiferent dacă sunt mai multe exemplare din aceeași carte sau cărți  diferite.

 • Poșta Română, pentru livrare internațională, în zonele de acoperire oferite de furnizor.
 • Online, pentru servicii

În anumite intervale de timp, pot fi posibile și alte facilități de livrare. Acestea, precum și perioada lor de valabilitate, vor fi menționate pe paginile de prezentare aferente produselor respective.

Comenzile înregistrate în zilele de vineri, sâmbătă sau duminică, vor fi expediate în ziua de luni.

Livrarea nu se va face în sărbătorile legale. Veți putea comanda în aceste perioade ca de obicei, dar serviciul de livrare va fi efectuat când se va fi terminat perioada sărbătorilor legale. Situațiile de forță majoră pot reprezenta un alt motiv de întrerupere / întârziere a livrărilor.

Înainte de a comanda, vă recomandăm să citiți detaliile referitoare la Modalități Livrare  pe care le găsiți aici.

Modificare comandă

Pentru modificarea unei comenzi, ne contactați pe comenzi@angelicsign.com, iar noi vom răspunde în cel mai scurt timp. Programul în care funcționăm este luni-vineri, în intervalul 9:00-17:00.

După efectuarea comenzii, veți primi pe email datele contului dumneavoastră, care se creează automat, pentru a vă ușura accesul la anumite detalii referitoare la comenzi sau pentru a vă oferi acces la cursul înregistrat, cu urmărire online. În cazul în care nu vizualizați în inbox emailurile de la adresa comenzi@angelicsign.com, vă rugăm să verificați și în spam.

Precomanda

Precomanda se referă la produse și servicii ce urmează a fi lansate și pe care le veți primi cu prioritate, imediat cum devin disponibile. Noi oferim facilități la precomenzi, care sunt anunțate pe paginile produselor / serviciilor respective.

Prețul menționat în factură  sau / și alte posibile facilități obținute în starea de precomandă nu se modifică, dacă a fost lansată precomanda.

Beneficiile precomenzii sunt valabile doar cât produsul / serviciul este în stare „Precomandă”. Odată cu disponibilitatea sau lansarea produsului / serviciului, comenzile ulterioare nu mai beneficiază de condițiile din precomandă.

Procesul de achiziție în precomandă este același ca la produsele și serviciile disponibile, și aici ne referim la modalități de comandă, de plată, livrare. Livrarea efectivă va avea loc odată cu intrarea în stare de disponibilitate a serviciului sau pe stoc în cazul produselor. Atunci veți fi anunțați corespunzător, de disponibilitatea produsului / serviciului.

Produsele aflate în status “precomandă” nu pot fi achitate prin opțiunea ramburs.

Puteți anula precomanda, inclusiv când vă contactăm să vă anunțăm că produsul sau serviciul urmează a fi livrat.

 

Promoții și Discount-uri      

Politica promoțiilor și a discount-urilor de pe Site este stabilită în totalitate de către S.C.SIMBERA SRL, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.

Promoțiile și/sau discount-urile vor fi limitate cantitativ și /sau de perioada de valabilitate.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative.

Pentru orice detalii în acest sens, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele precizate mai jos.

Contact pentru comenzi

În cazul în care avem neclarități referitoare la comanda dumneavoastră, vă vom contacta în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, în zile lucrătoare.

Pentru orice nelămuriri referitoare la comenzile de produse și servicii menționate în prezenta informare, ne puteți scrie pe comenzi@angelicsign.com sau ne puteți suna la numărul 0723173444, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9:00-17:00.

Formularul special de contact atât referitor la informații Site cât și la comenzi, se află în meniu, la opțiunea “contact”.

În cazul în care ne contactați pentru o comandă plasată, ar fi util să aveți la îndemână numărul comenzii, pentru a vă putea identifica mai ușor.

În cazul în care nu vizualizați în inbox emailurile de la adresa comenzi@angelicsign.com, va rugăm să verificați și în spam.

Celelalte servicii (cursuri) prezente în Site, care nu au opțiunea “Comandă”, au datele de contact în paginile de prezentare.

Toate detaliile tehnice specifice serviciilor sunt menționate în paginile lor de prezentare.

Indisponibilitatea temporară a unor servicii sau produse va fi anunțată în paginile lor de prezentare.

Garanția produselor și solicitări returnare întemeiate

 • În condițiile în care produsele expediate ( în cazul prezent, cărți) au defect de tipărire, lipsă pagini, pagini legate invers, pagini albe succesive etc, se vor înlocui cu alte produse conforme.

Notificarea trebuie efectuată în maxim 48 de ore de la data primirii produsului, pe adresa comenzi@angelicsign.com. Vă recomandăm ca verificarea produselor comandate să se facă în termenul de 48 de ore. Orice reclamație ulterioară nu se ia în considerare.

 • Produs în colet deteriorat.Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor.

Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care intrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către dumneavoastră, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.

 • Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat, se va înlocui cu produs conform. Notificarea trebuie efectuată în maxim 48 de ore de la data primirii produsului, pe adresa comenzi@angelicsign.com.

Puteți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Dacă Site-ul nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului, în contul bancar menționat de dumneavoastră.

Plata transportului pentru produsele trimise retur în cele trei condiții menționate mai sus reprezintă responsabilitatea Site-ului, prin S.C. SIMBERA SRL. În condițiile renunțării la cumpărare din alte motive, la care aveți dreptul în 14 zile calendaristice, conform Politicii de Retur, Site-ul nu-și va asuma plata livrării returului.

Anularea comenzii

Va puteți răzgândi asupra comenzii / precomenzii lansate, înainte că aceasta să fie livrată către dumneavoastră. Notificarea o veți transmite pe următoarea adresă de email:comenzi@angelicsign.com.

Dacă produsul este deja lansat în procesul de livrare, renunțarea la el se va încadra într-una dintre situațiile menționate la “Garanția produselor și solicitări returnare întemeiate” sau la “Politică de Retur”.

*Pentru serviciul care implică un curs înregistrat cu vizionare online, ce va deveni disponibil în contul dumneavoastră de client, comanda nu se mai poate anula din momentul primirii datelor de cont create odată cu lansarea comenzii. . Serviciul „Sesiune online dezvoltare personală” se poate anula până în momentul programării sesiunii online.

Politica de Retur

Produsele achiziționate de pe site-ul angelicsign.com pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Aceste politici implică faptul că dumneavoastră ați primit deja produsul.

Pentru a vă exercită dreptul de retragere trebuie să informaţi angelicsign.com, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă făcută pe un mediu durabil (preferabil e-mail: comenzi@angelicsign.com).

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleași modalități de plată rezonabil aplicabile (în cazul plății numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer în cont bancar transmis neechivoc de dumneavoastră). Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea cererii de retur.

În ceea ce privește serviciile ce conțin cursuri înregistrate ce pot fi vizionate online, în baza unui link de vizionare, în măsura în care clientul a primit un link de vizionare valid aflat în contul creat automat la lansarea comenzii, în conformitate cu comanda plasată pe Site, se va considera că serviciul pe care angelicsign.com s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de client.

În situația în care achiziționați un serviciu de sesiune online, și a fost deja oferit, nu va fi posibilă returnarea contravalorii serviciului.

Mai multe detalii despre Politica de Retur găsiți aici.

Opinii, impresii și alte mesaje

Utilizatorii pot posta impresii, sugestii, întrebări, comentarii și alte mesaje atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios și nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza acesteia, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și Termenii de Comandă, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu Condiții și Termeni de Comandă, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual angelicsign.com.

Confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Administratorul are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale pentru produse și servicii, detalii referitoare la organizarea serviciilor, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client, în cazul produselor, precum și pentru transmiterea de informații legate de activitatea Administratorului, în cazul newsletter.

Mai multe detalii gășiți accesând TERMENI ȘI CONDIȚII.

Folosim Cookies

Pentru îmbunătățirea experienței vizitatorilor, SITE-ul poate folosi tehnologiile standard denumite „cookies” pentru a colecta informații despre modul de folosire a SITE-ului. Un cookie este un fișier text, care este stocat pe calculatorul vizitatorului, dacă browserul (Firefox, InternetExplorer, Chrome sau Opera, etc.) permite acest lucru şi poate fi trimis către baza de date a site-ului vizitat, pentru identificarea utilizatorului.

Un cookie nu poate fi citit de un alt site care nu a creat acel cookie. Un cookie nu se comportă că un virus sau că alte programe de capturare a Informațiilor de Identificare Personală aflate pe calculatorul utilizatorului. Pentru detalii Politica Cookie, accesați aici

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.