Detalii necesare comenzii și vizionării cursului „Alături de Dragoni”

Cursul „Alături de dragoni” este prezentat în varianta înregistrată, ce poate fi urmarită exclusiv online (on demand), fără posibilitate de descărcare. Venim în întâmpinarea dorinței dumneavoastră de a accesa un curs, indiferent de programul pe care îl aveți sau de localitatea (țara) în care locuiți în prezent.

Încadrându-se în sfera dezvoltării personale, acest curs este dedicat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Cursul „Alături de Dragoni” (oferit exclusiv în variantă înregistrată, cu urmărire online) este considerat un serviciu de furnizare de conţinut digital audio-video care nu este livrat pe un suport material.

Modalități de comandă și plată

Dacă vă atrage acest curs, puteți selecta opțiunea COMANDĂ din pagina de prezentare a cursului „Alături de dragoni”, parcurgând etapele de comandă, exact ca în cazul produselor. Lansarea comenzii implică acceptarea acest document.

Fiecărei comenzi îi corespunde o singură parolă de acces la urmărirea cursului, de aceea nu veți putea opta pentru diferite opțiuni de cantitate la comandarea serviciului. 

Modalitățile de plată pentru acest serviciu sunt:

 • plata online cu cardul
 • ordin de plată/foaie vărsământ

În cazul în care optați pentru ordin de plată / foaie de vărsământ, accesul îl obțineți după ce avem confirmarea plății dumneavoastră în contul bancar specificat pe factura proforma pe care o veți primi pe email. 

Nu puteți achiționa acest serviciu cu plata ramburs la livrare, chiar dacă mai aveți pe comandă și produse de pe site. Vă recomandăm plata online prin card, pentru un acces rapid la acest serviciu.

Dacă mai doriți să achiziționați și alte produse/ servicii de pe Site, el poate fi adăugat la comandă, dar cu condițiile specifice serviciilor menționate în “Condiții și Termeni de Comandă”.

Obținerea accesului la curs

Dupa efectuarea comenzii, contul dumneavoastră va fi creat automat și veți primi email de înștiințare. Accesul la urmărirea cursului se va putea realiza doar din “Contul meu”, aflat în meniul principal al Site-ului.

Dacă ați achitat cursul prin plata cu cardul, accesul la curs este imediat. Îl veți găsi în “Contul meu”, în secțiunea “Cursurile mele”.

Valabilitatea serviciului oferit este 1 an de la primirea datelor de acces. Este alegerea dumneavoastră de câte ori accesați conținutul digital sau dacă îl accesați după achiziționare.

Vă rugăm să pastrați în siguranță datele de acces necesare urmăririi cursului.

Odată cu primirea accesului la urmărirea cursului, serviciul de furnizare de conţinut digital audio-video (care nu este livrat pe un suport material) nu mai poate fi anulat, prestarea (transmiterea linkului de acces în contul dumneavoastră) având loc cu acordul prealabil expres al dumneavoastră şi după ce ați confirmat că ați luat la cunoştinţă faptul că vă pierdeți dreptul la retragere. Când primiți un link de acces valid, în conformitate cu comanda plasată pe site-ul angelicsign.com, se va considera că serviciul pe care angelicsign.com s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de dumneavoastră. De aceea, vă recomandăm să parcurgeți condițiile de utilizare a serviciului, înainte de a lansa comanda.

Condiții de utilizare a serviciului

Acest curs este o înregistrare audio-video pe care o puteți urmări exclusiv online, de aceea există niște cerințe tehnice minime care să permită utilizarea serviciului:

 • acces internet

Veți putea urmări înregistrarea cursului la diferite rezoluții, în funcție de calitatea serviciilor de internet de care dispuneți.

 • echipament necesar: PC, laptop, telefon mobil sau tabletă, cu browsere de navigare internet instalate
 • browsere de navigare internet instalate pe echipament: Opera, Mozilla Firefox, Chrome, Safari sau Edge

Recomandări pentru a avea o experiență plăcută în urmărirea acestui curs:

 • bandă de internet de minim 2 Mbps
 • browserele de navigare internet pe care le aveți pe echipament să fie actualizate la ultima versiune
 • echipamentele să fie protejate prin programe antivirus

Noi garantăm:

 • Calitatea audio-video transmisă în înregistrare
 • Siguranța și protecția platformei de pe care este transmis streaming-ul
 • Cursul este disponibil și în afara României

Nu suntem răspunzători pentru:

 • Calitatea serviciilor de internet de care dispuneți
 • Nivelul de actualizare a browserelor de navigare internet pe care le dețineți
 • Protectia antivirus a echipamentelor dumneavoastră

Înainte de  lansa comanda, dacă aveți nelămuriri de orice fel, ne puteți scrie pe info@angelicsign.com . În măsura în care întrebările pe care le adresați intră în zona noastră de expertiză, vom fi la dispoziția dumneavoastră cu răspunsuri care să vă ajute în luarea unei decizii de cumpărare.

Suport tehnic după lansarea comenzii

Dupa achiziționarea serviciului, aveti la dispoziție suport tehnic la adresa de email tehnic@angelicsign.com

Acest suport tehnic poate fi oferit doar în aspecte ce țin de:

 • Probleme in vizualizarea materialelor
 • Procesarea plății

Acest suport tehnic postcomandă nu acoperă sfera cerințelor tehnice minime, a recomandărilor, precum nici a aspectelor care nu cad în responsabilitatea noastră, toate acestea fiind menționate mai sus.

Diverse

Este interzisă transmiterea datelor de acces la curs către alte persoane.

 În cazul detectării unui număr mare de accesări simultane, de pe multiple IP-uri reale, pentru o singură parolă de acces, putem considera că ați transmis parola de acces altor persoane și ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul dumneavoastră  la urmărirea online a acestui curs.

Puteți urmări cursul de câte ori doriți, în perioada sa de valabilitate.

Întregul conținut al SITE-ului (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi, conținut servicii și produse etc.) este în proprietatea Administratorului și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Aveți obligația de a respecta drepturile de proprietate intelectuală prevăzute de legislația în vigoare și de a nu transmite mai departe fără acordul în scris al Administratorului informații din site.

Linkurile ce conțin informații referitoare la funcționarea site-ului angelicsign.com și la modalități de comandă se găsesc aici: TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin calitatea serviciilor prezentate, prin suportul pe care vi-l oferim înainte de a comanda, precum și prin suportul tehnic post-comandă, ne angajăm să vă oferim o experiență plăcută în timpul utilizării serviciilor comandate, cu speranța că și dumneavoastră vă asigurați de îndeplinirea condițiilor tehnice necesare funcționării serviciului achiziționat. Ne dorim ca pe viitor să creăm mai multe servicii și produse, și ne interesează opiniile dumneavoastră, de aceea vă îndemnăm să ne transmiteți pe info@angelicsign.com, orice sugestii de îmbunătățire a serviciilor pe care le oferim.

Odată cu lansarea comenzii cursului „Alături de dragoni”  vă asumați acceptarea drepturilor și obligațiilor ce decurg din Detalii necesare comenzii și vizionării cursului „Alături de Dragoni” și din linkurile pe care prezentul document le include.

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.