Rafael

ACADEMIA ANGELICSIGN

Numele lui Rafael înseamnă “Dumnezeu vindecă”, iar culoarea care îl reprezintă este verde smarald. Este un arhanghel cu o energie masculină puternică. Rafael este prezent și în Arborele Sefirotic, fiind a opta sefiră, manifestând pe Hod, Gloria lui Dumnezeu, și reprezentând ordinul Arhanghelilor.

Când lucrezi pe parte de vindecări, Rafael este un prieten de nădejde. De fiecare dată când îl chemi și vizualizezi lumina sa sfântă, vindecătoare, simți la nivel fizic ajutorul lui, poți simți cum își plimbă energiile deasupra corpului tău. Întotdeauna vine când este chemat. Dacă ești atras de culoarea verde, gândește-te la Rafael. Când nu te simți bine, gândește-te la lumina verde smarald a lui Rafael înconjurându-ți corpul, inspir-o, imaginează-ți cum pătrunde în fiecare celulă a corpului tău și vei simți o ameliorare. Forță gândului și a imaginației declanșează forțele atracției și are un impact enorm asupra ta și a celor din jur.

Rafael te ajută să rezolvi multe dependențe comportamentale sau legate de alimentație. Rafael poate lucra pe corpul tău energetic, pe aura ta, ajustând frecvențele și curățând câmpul tău energetic de orice blocaje, entități, toxine, atacuri mediumnice. Trebuie doar să îi ceri ajutorul și să accepți să și primești ajutorul lui. De restul se va ocupa Rafael.

Când simți că ai energie puternică în mâini, cheamă-l pe Rafael să te călăuzească, să te ajute să înțelegi această energie, să o controlezi, să o faci să fie parte din tine; Rafael poate să te îndrume spre anumite cursuri pe care să le urmezi, să îți aducă la îndemână cărți pe care să le citești, să te ajute financiar pentru a te putea dezvolta pe această parte. De altfel, Rafael se implică în orice fel de vindecare: sufletească, mentală, fizică. El te ajută să înțelegi dacă scopul vieții tale are legătură cu vindecarea și mai precis cu ce fel de vindecare, prin ce modalitate. În prezent, se dezvoltă din ce în ce mai multe terapii care, de altfel, există din timpurile străvechi, cum ar fi: vindecarea prin plante, aromaterapie, știința cristalelor.

Vindecarea în care te poți implica poate să țină și de animale, nu doar de oameni. Dacă simți orice fel de înclinație spre vindecări, de orice fel, roagă-l pe Rafael să îți clarifice aceste aspecte și să fie cu tine în fiecare pas pe care îl faci pe această cale. Să știi că niciodată nu îi vei cere prea mult. Va fi cu tine.

Pot spune din proprie experiență că Rafael este un arhanghel care niciodată nu se lasă așteptat atunci când îi ceri ajutorul. Când mă simt rău, mă învață ce cristale să aduc lângă mine, ce să cer spiritelor acelor cristale, unde să le țin, cum să țin mâna receptivă pentru a primi energia cristalului, cum să țin palma pentru a recepta mai rapid energia lui. Îmi conduce efectiv mâna. Îl vizualizez în fața mea cum inspiră, cum ține aerul în corp și îl trimite spre locul cu probleme, cum expiră, arătându-mi să fac la fel, odată cu el. Mă pune pe picioare în câteva minute.

Rafael îți mulțumesc pentru că ești lângă mine în tot ce am de făcut în această întrupare.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.