Mihail

ACADEMIA ANGELICSIGN

Arhanghelul Mihail al cărui nume înseamnă “Cel ce este ca Dumnezeu” este considerat a fi cel mai puternic dintre toți arhanghelii. Poți percepe prezența acestui arhanghel, ca un val puternic de căldură ce te cuprinde din interior, iar culorile pe care le poți vizualiza pot fi albastru violet și auriu.

Arhanghelul Mihail te poate ajuta în foarte multe direcții. El este Arhanghelul pe care îl ai alături de tine în tot ceea ce faci, atunci când lucrezi cu Divinitatea, pentru a ajuta alți oameni.

În primul rând te poate ajuta în curățări energetice . El extrage din tine energiile negative create de tine prin gânduri pesimiste, sentimente de invidie, gelozie, sentimente de subapreciere referioare la propria persoană. De asemenea, poți atrage energie negativă de la alți oameni, în timp ce ajuți pe cineva, când asculți pe cineva. Cere-i lui Mihail să extragă din tine toată energia negativă existentă. Îi poți spune: “Arhanghel Mihail, te rog să mă ajuți să mă eliberez de toate energiile de vibrație joasă!”

Arhanghelul Mihail este surprins în cele mai multe imagini purtând o sabie strălucitoare, de foc, cu care taie toate fricile, temerile din noi și corzile prin care pierdem energie vitală. El te ajută enorm în a-ți păstra puterea proprie, oferită de Divinitate. Atunci când faci compromisuri din diferite motive: din teamă de a nu pierde pe cineva, de a nu supăra sau de a nu îți pierde slujba, dezvolți niște corzi sau “stringuri” prin care dai celuilalt din puterea ta. Atunci când îți este frică de cineva, teamă de o situație sau când stai și asculți toate problemele celor din jur, chiar dacă nu ai vrea să faci acel lucru în acel moment, însă nu vrei să îi superi pe ceilalți, faci compromisuri. Și atunci dezvolți o coardă ce pleacă din zona stomacului către cealaltă persoană și transferi din puterea ta către celălalt. Transferi puterea ta, energetic: cedezi tu și dai celuilalt. Puterea ta divină este situată în zona stomacului, în chakra plexului solar. Mihail te poate ajuta să îți menții puterea proprie. Fiecare om are puterea lui și trebuie să și-o mențină intactă. Cere-i lui Mihail să taie cu sabia lui de lumina orice corzi ar putea exista între tine și alți oameni, împiedicând astfel transferul de putere de la tine la alții. Nu ajuți pe nimeni dându-i din puterea ta. Este ca și cum ai hrăni pe cineva printr-un tub, în loc să îl ajuți să se hrănească singur. Tu trebuie să fii sănătos, vitalizat, ca să poți ajuta pe alții. Când ajuți pe cineva, trebuie să o faci cu acceptul sufletului tău, altfel, învață să spui “nu” într-un mod plăcut, trasează-ți niște granițe, echilibrează acțiunile de a oferi și de a primi și protejează-te.

Mihail ajută foarte mult în curățarea ta de atașamentele unor entități cu vibrații joase, care nu au reușit să se ridice complet în lumină și stau agățate de Pământ. Aceste entități nu îți respectă liberul arbitru și încearcă să îți transfere ție diferite dependențe pe care le aveau în timpul vieții. Când simți prezența unor entități în casă, cheamă-l pe Arhanghelul Mihail și roagă-l să te curețe pe tine și locul în care ești, de orice astfel de prezențe. Mihail îi va ajută pe cei decedați să urce în lumină.

Arhanghelul Mihail te mai poate ajuta să îți amintești scopul tău în această viață. Te ajută să identifici obiective pentru ce ai venit în această viață. El are acces la Memoria Akasha, acolo unde se păstrează orice memorie a Universului, inclusiv memoria sufletului tău. Îl poți ruga pe Arhanghelul Mihail să te ajute să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește direcția pe care să o urmezi în viitor. Când ești pus în fața situațiilor în care ai de luat decizii cruciale, roagă-l pe Mihail să te călăuzească.

Cere la fiecare 12 ore Arhanghelului Mihail să te îmbrace într-o lumină albastru-violet care să permită doar energiilor înalte să ajungă la tine.

Arhanghelul Mihail este extrem de săritor. De fiecare dată când este chemat, el vine. Indiferent dacă îl chemi pentru protecție, pentru curățare, călăuzire sau pentru suport. De exemplu, dacă ai probleme acasă, la mășină, la birou, pe parte de electrică, electronică, roagă-l pe Mihail să te ajute, pentru că el este “specialistul” în această privință. De multe ori am fost ajutată de el, în aceste direcții.

În orice lucru pe care îl fac și care are legătură cu Divinitatea, îl simt pe Mihail. De fiecare dată când simți o prezență pe care nu o poți identifica foarte clar, cheamă-l pe Mihail și cere-i: “Arhanghel Mihail, Cel ce ești ca Dumnezeu, ajută-mă acum, protejează-mă, stai cu mine.”

Și nu uita să îi mulțumești. Singura lui bucurie este să te vadă fericit și liniștit.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.