Jeremiel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Jeremiel sau “Mila lui Dumnezeu” este un arhanghel pe care eu îl percep extrem de subtil, însă te ajută foarte mult în vindecarea emoțională. Dacă spui iertare, spui Jeremiel.

După ce ieșim din această lume, Arhanghelul Jeremiel ne ajută să revizuim viața pe care tocmai am încheiat-o. Însă ne ajută și în timpul vieții: să revizuim viața pe care am avut-o până în prezent, să corectăm ce este greșit, să găsim cauzele unor traume din prezent ducându-ne înapoi în alte vieți, să iertăm și să facem față schimbărilor necesare în viață, prin iertare.

El ne ajută să avem compasiune față de noi și față de ceilalți. Ne duce în trecut și ne atrage atenția asupra unor situații neplăcute, încercând să scoată în lumină lucrurile bune pe care a trebuit să le învățăm. Cea mai puternică modalitate de vindecare emoțională are loc prin iertare. Acest lucru nu înseamnă că cine ți-a greșit a făcut un lucru bun, ci trebuie doar să refuzi să mai menții în tine acele toxine specifice neiertării.Și, dacă nu poți ierta faptele cuiva, atunci poți ierta persoana în sine. Astfel că, privind din această perspectiva, atunci când ierți pe cineva îți faci bine în primul rând ție și apoi celuilalt, pentru că te eliberezi de o încărcătură pe care o porți cu tine și care îți face rău, nu bine. Îți oferi acest dar de a obține liniștea interioară prin milă și compasiune. Îl poți chema pe Jeremiel să te ajute în acest proces, să îți aducă în atenție acele situații care trebuie vindecate prin iertare.

Și este bine să începi cu tine însuți, pentru că s-ar putea ca, în multe situații, să te învinovățești de lucruri care crezi tu că nu trebuiau făcute, dar trebuie să știi că nimeni nu este perfect și că învățăm pe tot parcursul vieții. Trebuie să te armonizezi cu copilul interior. Apoi, e bine să te gândești la părinți, la copii, frați, surori, rude, parteneri, prieteni.

Acest proces al iertării este de durată, însă este extrem de important să vrei să îl începi, să ceri ajutor în această direcție, să îl rogi pe Jeremiel să te ajute să vindeci toate situațiile din trecut și să elimini acest tipar repetitiv de a menține neiertarea în viața ta de zi cu zi.

Iertarea nu este un proces vizibil și ține foarte mult de interiorul nostru, de aceea și lucrările lui Jeremiel pot fi considerate mai subtile decât ale altor arhangheli. Sunt oameni care pot spune că au iertat pe o persoană care le vine în minte când lucrează cu Jeremiel. Dar acele persoane pot descoperi de exemplu, la un moment dat, că, de fapt, adultul a iertat însă copilul interior nu a iertat. Am putea spune că Jeremiel lucrează cu o parte extrem de sensibilă a noastră, cu sufletul și cu inima noastră, și știe să fie un confident de nădejde, de o finețe deosebită. Poți să lucrezi cu el pe cele mai intime subiecte ale tale; le veți ști doar voi doi. El ajunge într-un loc în care ego-ul nu se poate manifesta.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.