Claraudiție

ACADEMIA ANGELICSIGN

Claraudiția (clarauz) se referă la a primi informațîi și mesaje prin sunet. Avem urechi care ne ajută să auzim sunetele exterioare corpului nostru, însă avem și centri energetici prin care putem auzi vocea interioară și mesajele divine. Acestui clar ii corespund chakrele urechii. Se vorbește mai rar despre ele, însă ele există. Culoarea acestor două chakre este violet-roșiatic; se află situate deasupra sprâncenelor, înspre urechi, în centrul capului.

Vocea interioară poate să semene foarte mult cu vocea ta sau poate fi diferită. În general, ea este caldă, încurajatoare, plăcută, plină de iubire, ca o șoaptă sau cu un volum ridicat. Ea apare ca un răspuns la cererile tale, la rugăciunile tale sau ca un avertisment, în cazul în care o situație neplăcută urmează să se întâmple. Poți auzi un singur cuvânt sau fraze. În general, după transmiterea mesajului, vocea încetează. De multe ori, pare că vine din exteriorul tău. În general, se întâmplă dimineața, până să te trezești bine, când mintea este liniștită. Îți pot vorbi copilul interior, îngerii, călăuzele divine pe care le ai, alte entități din Lumină, spiritele naturii dar și sinele tău inferior (ego-ul).

Într-o zi, în preajma Bobotezei, când vine preotul să îți sfințească locuința, mă întrebăm oare când va veni preotul la mine acasă, pentru că îmi doream să fiu prezentă. Într-o dimineață, o voce bărbătească clară, caldă, dar fermă, mi-a spus: “trezește-te că vine preotul”. Eram pe jumătate trezită însă am auzit-o tare în urechea stângă, ca și cum ar fi venit din exterior. În acea zi, la câteva ore, a venit preotul – mai devreme decât obișnuia el să vină în astfel de zile.

Poți auzi o muzică cerească ce te impresionează profund. Tot într-o dimineață, fiind pe jumătate trezită, am auzit un astfel de cor îngeresc al cărui volum m-a trezit total. Însă trează fiind, am continuat să o aud pentru câteva secunde. Toate vocile sunau la fel, fără ca vreuna să iasă mai mult în evidență. Sunetele mă duceau cu gândul la muzica sacră. Armonia divină a acelor voci m-a impresionat foarte mult.

În general, eu aud un sunet înalt aparte, ce poate veni dinspre o ureche sau din toate direcțiile și care parcă îmi înconjoară tot capul. Acest lucru se întâmplă atunci când trebuie să primesc un mesaj sau când am ceva de făcut și întârzii prea mult sau sunt reținută de altceva. Deși sunetul este înalt, nu îmi deranjează auzul, pentru că are un volum mic. În anumite situații, mai rar, aud sunete metalice extrem de scurte. De când am citit despre aceste lucruri, am cerut ca în cazul în care mi se va manifestă claraudiția, acest lucru să se întâmple într-un mod plăcut și la volumul potrivit. Intenția pe care o setezi contează foarte mult, iar călăuzele tale divine vor adapta rapid modul în care îți transmit mesaje pe care le poți primi prin clarauz.

De multe ori, înainte de a primi un telefon, aud acel telefon sunând. Mă duc, verific, însă nu am apel. La scurt timp primesc apel și în plan fizic.

Mesajele dispre celelalte tărâmuri se pot manifesta clar și în plan fizic. De exemplu, ai o problemă pe care trebuie să o rezolvi și auzi în jurul tău niște persoane vorbind exact despre ceva similar. Sau, dai drumul la radio și auzi un cântec ale cărui versuri îți transmit ceva anume, legat de situația ta.

Diferența dintre mesajele primite de la călăuzele tale și cele primite de la ego este clară. În cazul mesajelor divine, vocea este caldă, încurajatoare, uneori fermă; ți se adresează ție, la persoana a doua singular “tu”. Mesajul are legătură cu întrebările tale, îți dă soluții, te încurajează, te ajută; este pozitiv. Când s-a transmis informația, vocea încetează.

Când îți vorbește ego-ul, vocea are un timbru neplăcut, tonul folosit este impunător, ușor agresiv; mesajele sunt negative, amenințătoare, nerelaționate cu problema ta, vagi; conțin cerințe abuzive referitoare la altcineva. Se adresează la persoana întâi singular: “eu”. Poți auzi mesaje de genul: “eu nu pot să fac asta”, “mie nu mi se va întâmpla ceva bun”, “eu nu o să reușesc”, “încerc degeaba”. În aceste situații, puteți cere îngerilor să diminueze ego-ul și vocea lui și să scoată în evidență Divinitatea din voi și mesajele sale.

Îți poți dezvolta acest simț educându-ți auzul. Încearcă să auzi zgomotele făcute de oameni în mișcare, de natură, de vânt. Fii atent la acele zgomote care în general sunt trecute cu vederea în viața de zi cu zi. În multe nopți am fost trezită de zgomote extrem de fine determinate de prezențe din alte tărâmuri. Starea pe care ți-o oferă acele sunete îți poate spune foarte multe. Când simți teamă, atunci cheamă îngerii tăi să te protejeze. Când simți relaxare, confort, atunci mulțumește pentru că aceste entități își fac simțită prezența.

Sunt oameni care de multe ori sunt năpădiți de sunetele celorlalte tărâmuri sau de volumul extrem de ridicat al unor acțiuni care în general nu sunt percepute auditiv de oameni, cum ar fi sunetul florilor care își deschid petalele sau sunetul pe care îl produce firul de iarbă când crește. Sau pur și simplu aud gândurile altor oameni. În acest caz, cere îngerilor să te ajute să controlezi acest dar, să auzi doar ceea ce te interesează pe tine, ce te ajută și când trebuie; să selecteze mesajele și sunetele.

Oamenii care sunt predispuși spre claraudiție au tendința de a se concentra pe timbrul vocii tale, pe sunetele naturii; sunt mai impresionați de sunete decât de imagini. Îți vor spune destul de des:”ceva îmi spune că va fi bine” sau “sună bine ideea aceasta”.

Dacă nu ai acest clar dezvoltat, dar ai dori să îl ai, reține faptul că totul se realizează în timp, treptat. Nu forța dar nici nu renunța, dacă nu se întâmplă imediat. Am întâlnit cazuri în care oameni care aveau alte claruri dezvoltate, dar citind foarte mult pe această temă și stabilind intenția că vor să și audă, au observat cum li se dezvoltă acest dar, în mod neașteptat. Pur și simplu li se întâmplau tot felul de lucruri despre care citiseră că sunt specifice claraudiției. Dacă îți menții liniștea interioară, intenția de “a auzi clar” și vei lucra mai mult cu centrii tăi energetici, vei putea auzi acea voce interioară care te ține conectat cu călăuzele tale divine, magnifice și “invizibile”.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.