Chamuel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Chamuel înseamnă “Vederea lui Dumnezeu” sau “Cel ce-L vede pe Dumnezeu” și ESTE MAGNIFIC. I se mai spune și Kamuel, Camael sau Camiel.

El îți găsește orice cauți, în general, atât cheile de la mășină cât și drumul în viață. Chamuel a fost ales să manifeste Puterea lui Dumnezeu – Geburah – în Arborele Sefirotic (este a cincea sefiră dintre cele 10). Eu îl vizualizez pe Chamuel cu o lumină roz-roșiatică, foarte aproape de roșu.

Chamuel este ca un controlor de trafic aerian. El vede în toate direcțiile și poate să găsească tot ce îți trebuie ție. Pe Chamuel îl chemi când pierzi ceva. În această privință, întotdeauna m-a ajutat să găsesc ceva sau să aflu adevărul referitor la un lucru pierdut sau rătăcit. Orice cauți: hărtii, lucruri, cheamă-l pe Chamuel și cere-i să te ajute. Ți le va scoate la vedere. O întâmplare de acest fel, una dintre multele pe care le-am avut cu el, este când toată familia mea căuta niște chei de la casă. Au căutat peste tot, inclusiv în mașina mea, de câteva ori. Mi-am amintit de Chamuel și l-am rugat să ne ajute să le găsim. A doua zi de dimineață, am intrat în mașină și m-am uitat direct în buzunarul din ușa de la volan. Am văzut cheile pe care toți le-au căutat. I-am mulțumit lui Chamuel că le-a scos la vedere așa ușor.

Altădată, am împrumutat 3 cărți unei prietene și aveam nevoie de ele. Prietena mea nu le mai găsea și avea o casă chiar mare. Mă gândeam cât o să dureze să le caute peste tot. Și atunci l-am rugat pe Chamuel să mă ajute să îmi găsesc cărțile. Tot nu reușeam. Atunci, mi-a venit în minte să îl rog pe Chamuel să mă ajute să găsesc “cărțile mele care erau în acel moment în casa prietenei mele”. Și atunci ne-am dus amândouă imediat la bibliotecă și am văzut două dintre ele, înghesuite printre alte cărți. Despre a treia carte, am descoperit ulterior că prietena mea o uitase la locul de muncă și nu a mai găsit-o.

Chamuel te poate ajuta cu manifestarea unor relații noi. Te ajută să întâlnești oameni care sunt pe aceeași vibrație cu tine, cu care poți să fii deschis în tot ceea ce te privește; oameni care te pot sprijini când ai nevoie sau pe care îi poți ajuta cu ceva. El are grijă să dezvolte relații noi, armonioase.

De asemenea, dacă nu mai știi nimic de un prieten și vrei să dai de el, cere-i lui Chamuel să te ajute. Vei vedea ce surprize poți avea.

De asemenea, Chamuel te poate ajuta să găsești omul potrivit cu care să rămâi în această viață. Cu puterea lui de a vedea tot și în toate direcțiile, el identifică acea persoană și creează o legătură energetică între inimile voastre, ajutându-vă să vă identificați ușor, să vă simțiți unul pe celălalt. Roagă-l să te aducă aproape de perechea ta și să te ajute să simți când o găsești.

Când îți cauți drumul în viață, Chamuel este lângă tine. Trebuie doar să îl rogi să îți arate drumul pe care să mergi și să accepți ajutorul lui.

Chamuel și Raguel sunt Arhanghelii Relațiilor: Raguel vindecă relațiile din trecut și le armonizează pe cele prezente, iar Chamuel aduce oameni și relații noi în viața ta.

După cum spuneam mai sus, Chamuel este magnific. Se manifestă într-un mod miraculos. Întotdeauna apelez la el pentru a aduce noul în viața mea, pentru a atrage oameni compatibili cu mine. Este un prieten minunat care vine mereu lângă tine atunci când îl chemi.

Nu uita! Trebuie să ceri ajutorul, dar să și accepți ajutorul acestor prieteni minunați, altfel, ființele angelice nu vor interveni în viața ta.

Mai multe informațîi despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.