Azrael

ACADEMIA ANGELICSIGN

Azrael sau “Dumnezeu ajută” este un arhanghel deosebit, înconjurat de mult mister, mai tăcut decât alți arhangheli, însă extrem de atent și grijuliu. El este arhanghelul care ajută sufletul să se desprindă de trup în momentul în care mergem în lumile de dincolo. Și are grijă ca sufletul nostru să ajungă acolo unde trebuie, dar consolează și pe cei rămași în viață.
În timpul unor lucrări pe care le-am avut, am putut să îl vizualizez pe Azrael ca pe o lumina albă, scântâietoare și rece, precum scânteile albe de gheață. Ca formă umană, el îmi apare înalt, slab, cu capul acoperit mai tot timpul și cu pelerină de culoare închisă. Stilul lui de a comunica este extrem de sobru și de hotărât. După cum spuneam, în ciuda aspectului său auster sau a modului său de comunicare, Azrael este un arhanghel extrem de atent, grijuliu și oferă un sentiment de siguranță.

Eu lucrez foarte mult cu Azrael în contactarea celor plecați din lumea noastră pamântească. Pentru mine, Azrael reprezintă cea mai sigură cale de a comunica celor dragi plecați. Întotdeauna primesc răspuns referitor la ei și, de asemenea, mă atenționează foarte clar când ei au ceva să îmi comunice. De multe ori când încercăm să luăm legătura cu cei care au plecat dintre noi, pentru a ne consola sufletele sau pentru a afla cum le putem ajuta sufletele, nu reușim. Însă Azrael a intervenit într-o anumită situație și mi-a arătat acele persoane decedate aflându-se pe niște tărâmuri din care nu ne pot auzi și apoi mi-a explicat cum putem ajuta acele suflete, prin ce acțiuni, prin ce rugăciuni. Când îți este dor de cei dragi plecați, dacă vrei să știi cum îi poți ajuta, roagă-l pe Azrael să găsească el o cale prin care să poți primi veșți.

Când ești încă în viață, Azrael te ajută să te vindeci de orice dureri din trecut cauzate de pierderi: pierderea celor dragi sau pierderea unor relații la care țineai. El poate identifica un anumit tipar care se poate repeta și poate împiedica manifestarea acelui tipar repetitiv al pierderilor. Roagă-l să te ajute în această privință. Dacă ai relații confuze în viața ta, îl poți ruga pe Azrael să îți arate adevărul despre acele relații și ce pași să urmezi.
În cazul în care ești medium, ești senzitiv la lumile de dincolo sau îi consolezi pe alții care trec printr-o durere cauzată de pierderea cuiva drag, cere-i lui Azrael să te ajute în munca ta. Azrael, îți oferă protecție pentru ca tu să treci peste ședințele cu alți oameni, doar cu energia ta, iar energia celorlalți să alunece pe lângă tine așa cum alunecă apa pe lângă dig, fără să treacă de el. În acest fel tu ești protejată de energii specifice suferinței, în timp ce îi ajuți pe ceilalți să treacă peste durerea lor.

În timpul lucrărilor pe care le-am avut pentru diferiți oameni, Azrael a intervenit foarte ferm în ceea ce privește protecția împotriva energiilor joase, mă refer în special la cele care stau la granița dintre lumi, precum și în ceea ce privește protecția împotriva unor suflete plecate dintre noi, dar de o vibrație mai joasă. În rugăciunile pe care le-am primit pentru alți oameni, în mesajele primite pentru ei pe parte de protecție, Mihail și Azrael erau considerați o echipă. Ei se completează perfect pentru a-ți oferi singuranța de care ai nevoie în a efectua anumite lucrări de medium – comunicare cu cei plecați, de curățare energetică a unor locuri și nu numai. Mulțumim Azrael pentru că ne consolezi, ne protejezi și ne ajuți să înțelegem că viața este un ciclu neîntrerupt de începuturi și sfârșituri.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.