Ariel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Ariel sau “Leoaica lui Dumnezeu” – eu îi spun Arielle, pentru că are o energie extrem de feminină și este un Arhanghel al Naturii împreună cu Arhanghelul Hanielle. Culoarea care o caracterizează este roz cald, deschis. Când vezi scântei roz pe lângă tine sau lei, leoaice – brusc în imagini, Arielle e prin preajmă sau încearcă să îți spună ceva. Dacă într-o anumită perioadă simți nevoia să ai roz deschis pe lângă tine, încearcă să înțelegi ce dorește Arielle să îți spună.

Pentru că este asociată cu natura și cu Gaia, Spiritul Pământului, Arielle te ajută în tehnicile de împământare, de a “fi în corp”; te va ajuta în echilibrarea centrilor energetici, în calibrarea la frecvențele planetare, să te simți mai legat de Pământ, în ceea ce privește concentrarea și trăirea activă, în prezent. Dacă ți se întâmplă să ieși des din corp, să tinzi spre spațiu, atunci o chemi pe Arielle să te ajute să te ancorezi în corpul fizic. De asemenea, Arielle te îndrumă, în diferite feluri, spre natură, să te încarci energetic din natură, să protejezi natura. Ea este conectată cu toate viețuitoarele naturii. Te poate îndruma spre tehnici de vindecare care implică natura și aici lucrează strâns și cu Rafael.

Arielle lucrează cu spiritele naturii și te poate ajută să te conectezi cu ele; aici ne referim la zâne, gnomi, elfi, ondine și alte astfel de spirite care, de altfel, sunt foarte reale și foarte des percepute mai puternic de copii, decât de adulți. Arielle te va ajuta să te calibrezi la frecvențele acestor spirite, pentru a le putea percepe mai ușor.

Dacă te simți atras de natură, de plante, de animale, de păsări, roag-o pe Arielle să te ajute să descoperi dacă scopul vieții tale are legătură cu ajutorarea naturii și a animalelor. De exemplu, dacă te atrag plantele și vindecarea prin plante, poți să îi chemi pe Rafael și pe Arielle să te ajute să te dezvolți pe această direcție. Dacă iubești animalele în mod deosebit, simți că ai o comunicare mai puternică pe această parte, simți nevoia să le ajuți, să le vindeci, roag-o pe Arielle să te îndrume, să te ajute, să îți scoată în cale oportunități. Ea te poate ajuta să comunici mai profund cu animalele. Pe parte de vindecare a animalelor, roagă-l și pe Rafael să te ajute.

Fiind puternic asociată cu Pământul, Arielle te ajută cu tot ce ai nevoie în viața pământească: siguranță financiară, casă, familie, muncă; te ajută să rezolvi problemele de zi cu zi. Ea aduce prosperitatea în viața ta. Te ajută să te simți bine în corpul tău și în aceasta viață de pe Pământ. De asemenea, te ajută să te integrezi într-un grup de oameni, să stabilești granițele proprii, să interacționezi cu ceilalți, în așa fel încât să fie bine și pentru tine și pentru ei.

 

Arielle este un arhanghel care își face simțit ajutorul foarte puternic, aproape miraculos, în toate privințele. Toți oamenii pe care i-am îndrumat să îi ceară ajutorul în problemele de zi cu zi: pe parte financiară, socială, cu locuința sau în situații în care intrau și nu mai găseau ieșirea, pentru că se părea că problemele nu se mai sfârșeau, au revenit și mi-au spus că Arielle i-a ajutat miraculos. Important este să o rogi să te ajute să rezolvi problemele cum crede ea că este mai bine, nu cum crezi tu că este mai bine. Ea își face simțită prezența prin rapiditatea ajutorului pe care ți-l oferă.

De fiecare dată când tindeam mai mult spre spațiu decât spre Pământ, când eram extrem de încărcată energetic după diferite lucrări, îmi scotea în cale oportunități să petrec timp în natură, mă ajuta să mă conectez la spiritul Pământului, să îmi ajut sufletul să fie mai stabil în corp, să mă echilibrez și să iau din vitalitatea naturii. Am cunoscut oameni care lucrează cu Spiritele Naturii la fel de mult cum lucrez eu cu îngerii și îmi povesteau despre suportul pe care l-au primit de la Arielle în conectarea cu aceste ființe magnifice.

Eu i-am cerut lui Arielle să intervină în viață mea de fiecare dată când este cazul, cum crede ea, fără că eu să îi mai cer ajutorul și am văzut cum atunci când aveam nevoie de ceva anume, de exemplu de contactul cu energia pământului, “aranja” în așa fel încât să ajung în mijlocul naturii, prin persoane diferite, să mă așez pe pământ sau să meditez într-un fel anume, în așa fel încât să îmi iau din acest mediu energia vitală de care aveam nevoie. În ceea ce privește viața de zi cu zi, când plec să cumpăr ceva sau îmi fac anumite planuri care presupun și aspecte financiare, pur și simplu o rog pe Arielle să participe și ea la construirea lor, în așa fel încât totul să iasă bine.

Este minunat să te lași în mâinile lui Arielle; să o lași să îți facă viața mai frumoasă decât ți-o poți face singur.

Îți mulțumesc, draga mea Arielle, pentru că ești “aici”, când am nevoie de tine.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.