Zadkiel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Zadkiel, al cărui nume înseamnă “Dreptatea lui Dumnezeu”, este un alt mare arhanghel pe care îl regăsim și între sefirote, pe locul patru, manifestând pe Hesed sau Mila lui Dumnezeu și reprezentând Domniile. Culoarea care îl reprezintă este albastru închis, indigo și, dacă te simți atras de această culoare sau vizualizezi scântei în această culoare, înseamnă că Zadkiel este prin preajmă. El mai poate fi întâlnit și sub denumirile: Sachiel, Zedekiel, Tzadkiel, Hesediel sau Zedekul.

Când vrei să îl simți pe Zadkiel, cheamă-l și îl poți vizualiza cu ochii minții ca pe o ceață mistică de albastru închis care îți revigorează mintea.

Alături de Uriel, Zadkiel poate fi considerat un Arhanghel Intelectual, una dintre specializările sale fiind cea legată de memorie. Zadkiel te poate ajuta, în viața de zi cu zi, aducându-ți în memorie lucruri de care ai nevoie: numere de telefon, nume, informații. El poate fi de mare ajutor la un examen, ajutându-ți inclusiv memoria vizuală.

Dacă îți închipui memoria ta ca o bancă de informații, atunci ii poți cere lui Zadkiel să curețe ce nu îți mai trebuie, pentru a lăsa loc unor informații noi; cere-i să deblocheze orice te împiedică să ai acces la informații de care ai nevoie, să îți echilibreze memoria, în așa fel încât să funcționeze sănătos.

De asemenea, Zadkiel poate lucra pe modul de funcționare a memoriei tale, în așa fel încât să fie diminuată tendința minții tale de a-și aminti doar lucruri dureroase, care te-au afectat în mod negativ, și să o calibreze la lucrurile pozitive, pe care să ți le amintești mereu. Îi poți cere lui Zadkiel să te ajute să cureți acele amintiri dureroase din viața ta care ar putea să te blocheze în vreun fel, din punct de vedere mental, sentimental.

Zadkiel lucrează însă și cu memoria corpului tău, a organelor tale interne. Zadkiel atrage atenția asupra faptului că și organele interne ale corpului nostru au o memorie pe care o păstrează de-a lungul vieților noastre. Vorbim despre un fel de “suflet” al acelui organ. Și dacă în alte vieți un anumit organ a suferit traume sau vreo boală devastatoare, atunci poți avea anumite experiențe confuze cu acel organ în această viață, pentru că acele traume au creat niște amintiri care se păstrează din viață în viață, în memoria celulară, până le identifici și le vindeci. Îl poți ruga pe Zadkiel să acceseze memoria anumitor organe pe care tu le simți mai sensibile pentru a curăța orice amintiri acumulate, ce ar putea să îți dăuneze în această viață.

Zadkiel este un arhanghel foarte săritor, dar ajutorul lui solicită atenție. În cazul meu, Zadkiel s-a manifestat foarte simplu prin flash-uri de amintiri. Când caut o explicație pentru un lucru care mi se întâmplă mie sau altora, Zadkiel îmi creează un film cu flash-uri constituite din vorbe ale unor persoane apropiate mie sau doar auzite, amintiri personale, situații de care am auzit, lucruri pe care le-am citit și acest film îmi oferă răspunsul la întrebare; îmi oferă niște explicații. Vine că un puzzle de flash-uri pe care trebuie să le legi cumva. Nu o dată mi s-a întâmplat să vorbesc cu vreo prietenă și să îmi expună o situație mai dificilă prin care trece și în scurt timp Zadkiel să îmi creeze un astfel de film prin care să exprime motivele pentru care se întâmplă anumite lucruri.

De asemenea, când ai nevoie să se înfăptuiască dreptate în jurul tău, îl poți chema pe Zadkiel să ajute ca lucrurile să se întâmple în mod corect, urmând Justiția Divină; să nu lase loc altor elemente de energie joasă să intervină. Vei vedea rezultate spectaculoase.

Când spun Zadkiel, mă gândesc imediat la “Dumnezeu cel milostiv și drept”.

Mai multe informațîi despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.