Sandalfon

ACADEMIA ANGELICSIGN

În Arborele Sefirotic, Sandalfon reprezintă Împărăția, Malkut, locul sufletelor, umanitatea și este a zecea sefiră.

Sandalfon și Raziel sunt considerați Arhanghelii Școlii Misterelor, pentru că utilizează metode de vindecare pe care unii oameni nu le-ar considera neapărat practice. Sandalfon merge foarte mult pe rugăciune îmbinată cu muzica, în timp de Raziel lucrează foarte mult cu concepte ezoterice profunde și pe energetizarea chakrelor prin spectrul complet de lumină.

Când vorbim despre Sandalfon ne gândim la o lumina de culoare turcoaz, ca apa curată a mării, la o răcoare binevenită ce ne oferă liniște, calm interior. Când sunteți nervoși, iritați, tensionați, imaginați-va această răcoare turcoaz intrând în voi și liniștindu-vă. Chemați-l pe Sandalfon.

Sandalfon te ajută în vindecarea prin muzică – prin note și tonalități muzicale. Poate ai auzit de terapia de vindecare prin sunet. Conform teoriei lui Pitagora, marele filosof grec, Universul este creat din tonuri vindecătoare. Permite-i lui Sandalfon să ajusteze pozitiv și spre binele tău frecvența ta spirituală și ADN-ul tău, prin puterea muzicii.

Există multe materiale disponibile, referitoare la terapiile prin sunet care te pot ajuta pe mai multe direcții, de exemplu în curățarea chakrelor sau în echilibrarea lor; te invit să lași muzica să îți ridice vibrațiile și să îl rogi pe Arhanghelul Sandalfon să te ajute în această privință.

Sandalfon are și altă sarcină: aceea de mesager, în sensul că preia rugăciunile noastre, le duce la Divinitate și ne aduce răspunsurile în diferite forme. Când ai frământări, probleme, vizualizează în mintea ta cum arată ceea ce ceri tu spre rezolvare și cu ochii minții îl vezi pe Sandalfon în fața ta, cu o tavă de argint, pe care pui rugăciunea ta. Roagă-l să o ducă mai departe spre rezolvare și nu te gândi la cum ți se va răspunde, în ce fel se va rezolva, ci doar gândește-te că lași Înțelepciunea, Inteligența și Creativitatea Divină să rezolve această problemă.

Răspunsurile la rugăciuni îți pot fi aduse în diferite modalități: poți auzi un cuvânt, o frază, în mod repetat, poți avea gânduri repetitive, sentimente, semne, vise. Fii atent în jurul tău, rămâi deschis și vei primi răspunsurile la rugăciunile tale.

Există multe modalități de dezvoltare personală, multe forme de cunoaștere, unele mai solicitante, altele mai relaxante. De multe ori simt nevoia să îl rog pe Sandalfon să îmi aleagă sunetele, muzica de care am nevoie în relaxare, vindecare, dezvoltare, meditație. Muzica naturii, a apei, ritmurile fluxului și refluxului apei coincid cu expirația și inspirația – tehnică importantă în meditație, apoi anumite melodii create de oameni deosebiți prin channeling, toate acestea te pot ajuta să fii bine, să lucrezi ușor, să te relaxezi, să te conectezi, să te vindeci într-un mod extrem de plăcut.

Roagă-l pe Sandalfon să te călăuzească în a găsi sunetele, muzica de care ai tu nevoie și mulțumește-i pentru ajutor. Și nu uita să îi transmiți neliniștile tale spre rezolvare.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.