Raziel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Raziel sau “Secretul lui Dumnezeu” este un Arhanghel al Școlii Misterelor. Pe el îl poți vizualiza în culorile curcubeului sau ca pe un bătrân înțelept, cu barbă albă, cu haine lungi, largi, în culori luminoase, înțelegător, cu o mare profunzime în cuvinte.

Ca și Metatron, Raziel este foarte mult implicat în secretele ezoterice, în misterele Universului. Raziel te poate ajuta să aprofundezi această cunoaștere ezoterică și, nu întâmplător, Raziel se găsește în Arborele Sefirotic pe locul doi, imediat după Prințul Metatron și manifestă Chokmah – Înțelepciunea lui Dumnezeu, fiind reprezentant al Heruvimilor (deținătorii cunoașterii în univers).

Se spune că dacă ni-l închipuim pe Dumnezeu stând pe un tron, atunci vom putea să îl vedem și pe Raziel stând atât de aproape de Tron, încât aude toate secretele Universului despre care vorbește Dumnezeu. Se spune că aceste secrete au fost scrise de Raziel într-o carte denumită “Sefer Raziel Hemelach” sau “The Book of the Angel Rezial” (Cartea Arhanghelui Raziel), pe care, ca să o înțelegi, ai nevoie de directă călăuzire a acestui arhanghel deosebit. Când am aflat de această carte, am încercat să o găsesc, dar nu am reușit. După o vreme, atunci când a fost momentul, am căutat iar cartea și am găsit-o. L-am rugat pe Raziel să mă ajute să înțeleg ce era nevoie să știu la acel moment. Și pot spune că citirea acelei cărți m-a condus spre alte cercetări de care am avut nevoie și pe care le și utilizez, însă va trebui să mai revin pe această carte. Ce am putut să înțeleg din acea înțelepciune la momentul inițial la care am citit-o este extrem de puțin față de cât aș înțelege acum, după ce am aprofundat și alte forme de cunoaștere, prin călăuzire divină. Și o voi citi de câte ori va fi nevoie ca să mai înțeleg treptat și alte lucruri, în momentele în care voi fi și mai pregătită. Dar pot spune că, după experiențele pe care le-am avut lucrând cu Raziel, acea carte exprimă doar parțial esența profunzimii acestui minunat înțelept.

Raziel te ajută să rezolvi probleme din trecutul tău care se manifestă în prezent. Te ajută să înțelegi efectele din prezent ale unor cauze din trecut. Poți afla, de exemplu, care este scopul vieții tale și să îl rogi pe Raziel să îți arate de ce simți o anumită atracție pentru anumite forme de cunoaștere. El te poate duce în trecut și îți poate arăta imagini din trecutul tău care să te ajute să înțelegi. Sau poți avea anumite probleme care se tot repetă în viața ta și vrei să înțelegi ce este cu ele. Raziel te duce în trecut, extrage din trecutul tău, din memoria Akasha, acele momente relevante care au determinat situațiile din prezent. De asemenea, dacă în trecut, din diferite motive pe care tu în acea viață le considerai întemeiate, ai făcut niște jurăminte: de castitate, de autonegare, de autopedepsire și altele, Raziel te ajută să le identifici și să le anulezi în toate direcțiile timpului, pentru ca tu să poți vindeca în prezent niște probleme cauzate de ele, care îți afectează viața. Când faci astfel de jurăminte, creezi niște corzi energetice pe care acum trebuie să le tai și să te eliberezi de ele. La cererea ta, Raziel va anula aceste jurăminte și efectele lor în toate direcțiile timpului, unul câte unul.

 

Poți avea diferite temeri, fobii pe care nu ți le explici, dar vrei să scapi de ele – îl poți ruga pe Raziel să te ajute în această privință. Raziel are acces la Memoria Akasha, memoria universală care conține și cartea sufletului tău și îți ajustează frecvența modului în care tu reacționezi la temerile și fobiile respective. Lucrează direct la nivelul sufletului tău.

După cum spuneam mai sus, aura acestui Arhanghel minunat este curcubeu. În trecut, oamenii petreceau mai mult timp afară, în natură, și ziua și noaptea. Fiecare rază din spectrul solar mergea pe fiecare centru energetic (chakra) și îl umplea de vitalitate. Seara, noaptea, culorile apusului soarelui și lumina stelelor pregăteau organismul pentru un somn liniștit; stelele ajutau la pregătirea energiilor și a gândurilor noastre pentru vise care să ne conecteze cu lumea spirituală. Când oamenii au început să petreacă mai mult timp în spații închise, ei s-au deconetat de la energia curcubeu, de la lumina stelelor, a lunii și multe boli au început să se manifeste. Rolul lui Raziel este să aducă energia curcubeu în trupurile noastre și să ne hrănească centrii energetici. Arhanghelul Raziel îți înconjoară fiecare chakră cu câte o bandă de lumină corespunzătoare: roșu pentru chakra de bază, portocaliu pentru chakra sacrală, galben pentru chakra plexului solar, verde pentru chakra inimii, bleu deschis pentru chakra gâtului, albastru închis pentru chakra celui de-al treilea ochi, mov pentru chakra urechilor și albastru violet pentru chakra coroanei. Apoi îți incojoară corpul într-o lumină albă, scântâietoare și, dacă inspiri aceste lumini, vei simți vitalitate, echilibru, armonie.

Dacă ai vise pe care nu ți le poți explica sau pe care nu le reții și simți că sunt importante, roagă-l pe Raziel să te ajute să le descifrezi, să le înțelegi. Și dacă nu le-ai reținut, să știi că ele rămân la nivel de subconștient și se vor activa la momentul potrivit.

Raziel m-a ajutat întotdeauna să determin cauzele problemelor unora dintre oamenii cu care m-am întâlnit. M-a ajutat să înțeleg conexiunile. Mesajele sale sunt clare; când termini de lucrat cu el ai înțeles tot ce trebuia să înțelegi, nu rămâi cu senzația că ceva îți scapă. Raziel este unul dintre arhanghelii care mă călăuzesc în cunoaștere, îmi oferă acces la informații și la înțelegerea lor. Mesajul cu care m-a obișnuit este: “Cere-mi ajutor când nu înțelegi”. Este un profesor înțelept, răbdător, un călăuzitor la care te poți duce de fiecare dată când te împotmolești în ceva, pentru că îți va oferi mereu limpezimea, ordinea și accesibilitatea de care ai nevoie. Te așteaptă zâmbind și gata să te asculte, să te călăuzească.

Îți mulțumesc Raziel pentru accesul la cunoaștere pe care mi-l oferi, pentru modul în care ajustezi informația la un nivel accesibil minții mele și pentru ajutorul informațional pe care mi-l oferi pentru a ajuta pe alții mai departe.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.