Raguel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Raguel, al cărui nume înseamnă “Prietenul lui Dumnezeu”, este un Arhanghel al Relațiilor. El aduce armonie în relațiile pe care le ai, vindecă relațiile trecute și pe cele prezente și te ajută să interacționezi cu oamenii într-un mod mai plăcut. Culoarea care îl reprezintă este un bleu deschis, precum cerul senin.

Raguel lucrează foarte mult pe chakra inimii, acolo unde se găsesc iubirea, iertareaȘi te îndeamnă să lucrezi mai întâi cu copilul interior. Relația ta cu copilul interior este extrem de importantă. Copilul interior primește toate emoțiile foarte puternic, fără să aibă filtrul adultului. Când nu ești în armonie cu copilul din tine, nu funcționezi ca un tot unitar, nu te poți dezvolta sănătos din punct de vedere mental și emoțional. Sunteți ca două entități în același trup, în loc să fiți Una. A lucra cu copilul interior înseamnă a lucra cu ține însuți, a cerceta relația pe care o ai tu cu tine. Raguel te poate ajuta foarte mult în acest aspect: în a aduce armonie în interiorul tău, în a te ajuta să te ierți pe ține pentru ce crezi tu că ai greșit, pentru că poate nu te ridici la nivelul pe care ți-l dorești, pentru că te subapreciezi, pentru cuvintele grele pe care poate le-ai spus. Raguel te îndeamnă să accepți să te simți iubit, să îți permiți să simți iubirea.

De asemenea, Raguel te ajută să aduci armonia în relațiile cu părinții tăi, în mod special cu mama ta. El te poate ajuta să vindeci toate relațiile pe care le-ai avut cu mamele tale în toate viețile; îți poate armoniza karma. Tu poți vindeca relațiile pe care le-ai avut cu părinții tăi și dacă ei au decedat. Tot ce trebuie să faci este să stabileșți această intenție, să spui că vrei acest lucru și să îi ceri Arhanghelului Raguel să te ajute în această privință, să taie toate atașamentele energetice negative dezvoltate cu ei. Relațiile pe care le-ai avut cu părinții tăi setează relațiile pe care le vei avea în continuare în viață. Raguel te poate ajuta să te concentrezi pe divinul din fiecare, nu pe orgoliul din fiecare. Dacă ai suferit traume din cauza părinților tăi, acceptă să lași trecutul în urmă, să te desprinzi de el și roagă-l pe Raguel să te ajute în această direcție. Când eșți mânios pe cineva, ții în ține toxine care, în primul rând, îți dăunează ție, îți faci rău singur, în plus față de răul pe care ți l-a făcut altcineva.

Și așa poți continua cu rudele tale, cu prietenii tăi, cu relațiile pe care le-ai avut și care au nevoie de vindecare. Roagă-l pe Raguel să te ajute în fiecare dintre cele care îți vin în minte; să te elibereze de toate sentimentele negative și mergi mai departe.

Dacă în prezent ai relații conflictuale cu cineva anume, roagă îngerii păzitori ai acelei persoane să te ajute în această privință. Cere-le să aducă pace, iertare și linisite în relație. Lui Raguel îi poți cere să preia toate relațiile pe care le ai în prezent și să le vindece, să le armonizeze, să le curețe, să le purifice, așa cum știe el.

Raguel m-a ajutat foarte mult în relațiile de zi cu zi. Când am relații mai tensionate cu cineva anume, îl rog pe Raguel să îmi trimită lumina bleu deschis, care să mă pătrundă, să mă înconjoare și să se reverse ca o mare în jurul meu. Și fiecare om care încearcă să ajungă la mine cu cuvântul, gândul, fapta, să trebuiască să înoate prin această mare a armoniei, a liniștii și totul să ajungă la mine armonizat, curățat de orice energie negativă. Și, în același timp, îi cer lui Raguel să mă ajute că orice gând al meu, orice faptă, intenție, să treacă mai întâi prin această mare, să înoate în ea și să se curețe total de orice murdărie energetică; să ajungă curată și armonioasă la celălalt. Dacă nu ai timp să faci aceste lucruri, doar roagă-l pe Raguel să te ajute într-o anumită relație și o să vezi schimbări.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.