Metatron

ACADEMIA ANGELICSIGN

Metatron este “Cel ce stă lângă Tronul Gloriei”.

În scrierile străvechi, Metatron este considerat a fi unul dintre arhanghelii ce stau în permanență în preajma Divinității, ba mai mult, el mai este denumit și Prințul Metatron, având primul rang în Arborele Sefirotic (prima sefiră) și reprezentând Coroana-Kether – Voința Tatălui. Până să aflu aceste detalii, Metatron mi-a cerut să îl numesc “Prințul Metatron”, fără să îmi ofere vreo altă explicație. Am respectat acest lucru, urmând ca, după câteva luni, să descopăr în timpul cercetărilor mele, sub călăuzire divină, că el chiar este numit Prințul Metatron, așa că îl voi numi în continuare Prinț, după cum este voia lui. Chiar și Arhanghelul Raziel îl denumește Prințul Metatron în cartea pe care a lăsat-o oamenilor pe Pământ (Cartea Arhanghelului Raziel).

Prințul Metatron este o entitate extrem de puternică și complexă. Am reușit să aflu doar câteva dintre lucrurile cu care se ocupă el în mod special, însă în mod sigur pe parcursul studiilor mele sau în timpul contactelor pe care le voi mai avea cu el voi afla și despre altele.

Este implicat foarte mult în cunoașterea ezoterică profundă și din punctul acesta de vedere aș putea spune că este destul de tehnic. El ajută foarte mult în calibrări energetice, în curățarea chakrelor (a centrilor energetici), în eliminarea blocajelor de natură energetică. El folosește o formă energetică extrem de complexă denumită “Cubul lui Metatron” sau “Floarea Vieții”, cu ajutorul căreia te calibrează energetic la frecvențe înalte.

Tot Prințul Metatron ajută în creșterea și educarea copiilor extrem de sensibili la celelalte lumi: indigo, cristalini, curcubeu. Ei vin pe Pământ cu o vibrație extrem de ridicată comparativ cu nivelul general al omenirii, iar rolul Prințului Metatron este să îi ajute să se acomodeze la aceste vibrații mai joase pe care ei le simt pe Pământ. Părinții unor astfel de copii pot să îl cheme oricând pe Prințul Metatron în ajutor, iar el își va oferi suportul. Inclusiv acești copii sau tineri îl pot contacta direct pe Prințul Metatron și din acel moment vor dori să lucreze cu el în permanență.

Prințul Metatron păstrează în continuare și denumirea de “Marele Scrib al lui Dumnezeu”, având rolul să transcrie, să transmită secrete ezoterice ale Universului către omenire.

Prințul Metatron poate fi perceput prin extrasimțuri în mai multe feluri. Vizual, el poate apărea sub forma unor lumini violet și verde închis. Energia lui este foarte puternică, simțită mai mult de la gât în sus și îți dă senzația de presiune puternică asupra capului; are o vibrație foarte ridicată iar sunetul pe care îl poți auzi este metalic. Îl poți chema pronunțându-i numele cu voce tare.

 

În experiențele proprii avute cu Prințul Metatron, care nu au fost puține, el fiind unul dintre îndrumătorii mei principali, pe parte angelică, pot spune că are o prezență foarte puternică. Atunci când intervine în călăuzire, îți este foarte greu să spui că nu ai înțeles bine mesajul sau că imboldul de a acționa într-o anumită direcție este slab. Mesajele lui sunt foarte scurte și la subiect. Intervențiile sale în călăuzire sunt foarte bine conturate, iar informațiile pe care le transmite sunt determinante pentru momentul respectiv.

Mulțumesc Prințului Metatron pentru călăuzirea divină pe care mi-a oferit-o încă de la început și pentru toate informațiile pe care m- ajutat să le accesez!

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.