Metode de plată

Facturarea serviciilor și produselor din magazinul online wwww.angelicsign.com este realizată de S.C. SIMBERA SRL.

Suma de pe factură primită din partea S.C. SIMBERA SRL este finală și nu conține taxe suplimentare.

Preţurile afișate în dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de: valoarea și cantitatea produselor comandate și adresa de destinaţie la care vreți să primiți produsele.

Plata produselor/serviciilor comandate se poate efectua în mai multe modalități:

  • Online cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul formulării comenzii.

Plata online cu cardul se procesează de către Netopia Payments.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Toate tranzacţiile sunt procesate 3D-Secure.

În urma tranzacționării, se va debita doar suma totală de plată, confirmată de dumneavoastră.

  • Ordin de plată (OP) / foaie vărsământ

Acest tip de plată se face prin transfer bancar sau depunere numerar, la o sucursală a băncii Raiffeisen, din localitatea în care sunteți.

 Plata se efectuează doar în baza facturii proforme trimise automat de S.C. SIMBERA SRL pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda, în cazul în care folosiți coșul de cumpărături. Nu ne asumăm răspunderea pentru plățile efectuate de dumneavoastră în avans, fără factură emisă de noi.

 Dacă alegeți să efectuați comanda pe email, la adresa comenzi@angelicsign.com, factura proforma va fi transmisă pe adresa de email de pe care ne-ați contactat.

În cazul în care nu identificați emailul venit de pe adresa comenzi@angelicsign.com în inbox, vă rugăm să verificați și în spam și să o setați „not junk”.

Vă recomandăm să menționați numărul facturii la detalii plată, pentru a identifica mai ușor plata dumneavoastră în sistem.

Plata prin OP / foaie vărsământ va trebui efectuată în termen de trei zile calendaristice de la primirea pe email a facturii proforma care atestă validitatea comenzii dumneavoastră. După efectuarea plății, dumneavoastră va trebui să trimiteți către angelicsign.com o copie a transferului bancar sau a depunerii în numerar pe adresa de email comenzi@angelicsign.com . După confirmarea plății proformei emise în contul bancar specificat în document, vom proceda la expedierea comenzii dumneavoastră. În situația în care transferul nu s-a efectuat în termen de trei zile calendaristice de la primirea facturii proforme, comandă se consideră anulată.

 S.C. SIMBERA SRL nu-și asumă comisioanele solicitate de bănci pentru transferuri bancare sau depuneri numerar.

  • STRIPE

Modalitatea de plată prin Stripe este extrem de sigură și rapidă, deoarece Stripe este procesator de plăți recunoscut pe piața internațională.

  • RAMBURS / plata la livrarea comenzii

Pentru protecția sănătății dumneavoastră, vă recomandăm alegerea unor modalități de plată care să evite contactul cu banii cash.

Contravaloarea produselor comandate poate fi achitată curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

 Suma plătită la livrarea coletului trebuie să corespundă cu suma totală de plată a comenzii dumneavoastră, după cum rezultă din factură și din e-mail-ul de confirmare a comenzii dumneavoastră trimis de angelicsign.com la adresa de email pe care ne-ați indicat-o.

Opțiunea „ramburs” este valabilă pentru comenzi ce conțin doar produse (în cazul de față, cărți) și care sunt livrate doar pe teritoriul României.

Cărțile comandate în perioada de  Precomandă”, nu au opțiune de plată prin ramburs.

 Dacă în formularul de comandă sunt doar servicii sau există atât servicii cât și produse, nu este valabilă opțiunea ramburs la modalități de plată. Serviciile nu pot fi achitate prin plata la livrare (ramburs).

Dacă livrarea produselor se efectuează în afară României, nu va exista opțiunea ramburs la modalități de plată, cu excepția situației în care adresa de livrare diferă de adresa de facturare și este în România – în această situație va apărea opțiunea de plata ramburs.

În situaţia în care refuzați nejustificat plata la livrare, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, angelicsign.com  va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale dumneavoastră.

Comenzile transmise prin email nu permit plata online cu cardul sau prin Stripe. Aceste opțiuni sunt atașate doar magazinului online.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei.

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.