Suflete Decedați

ACADEMIA ANGELICSIGN

O altă categorie de prezente subtile este cea a oamenilor decedați. Sunt multe locuri în care pot ajunge sufletele, după ce părăsesc planul fizic. Vibrațiile lor sunt apropiate de ale noastre și de aceea mulți oameni le pot simți. Aici nu mă refer la sufletele extrem de evoluate spiritual ale maeștrilor înălțați.

Însă mă voi rezuma la câteva lucruri importante, de care e bine să țineți cont. După ce pleacă din acest plan, sufletul omului păstrează cu el, vreme de mai mult de o generație, anumite caracteristici ale personalității pe care a avut-o la ultima întrupare. Ca și aici, în lumile de dincolo sufletele au voință. Deci pot decide dacă vor sau nu să comunice cu voi.

Oamenii care au plecat din această lume pot interveni foarte clar în viața voastră în diferite feluri, cerând ajutor, pentru că doar noi, cei rămași în viață, îi mai putem ajuta de pe Pământ prin pomenirea lor, prin rugăciuni de iertare a păcatelor lor, prin Lumina pe care o aprindem pentru ei. După ce pleacă de pe Pământ, aceste suflete trec printr-o perioadă de detașare treptată. În timp, ele pierd caracteristicile omenești, atributele umane, dar nu imediat. În timp, mulți dintre cei dragi decedați pot decide să ajute pe cei de pe Pământ, însă, pentru a putea face acest lucru, ei trec printr-un fel de școală de inițiere. De aceea, în timp, ei pot veni un fel de ghizi spirituali pentru unii oameni, dar doar după ce trec prin inițieri specifice. Exact ca și pe Pământ – trebuie să te pregătești pentru a putea ajuta pe alții.

Ei pot să ceară ajutor sau să ne anunțe că au nevoie de ceva apărând în vis. În alte situații le puteți simți prezența aproape fizic.

Personal, prefer să comunic cu aceste suflete implicând suportul unor arhangheli și doar pentru a afla cum pot fi ajutate sau pentru a alina oameni care au rămas îndurerați sau care nu știau dacă ce fac ei pentru acele suflete ajută în vreun fel.

Mai există și situații în care, chiar dacă tu chemi un suflet pentru a consola pe cineva drag rămas în viață, acel suflet nu vine, pentru că nu primește mesajul. Atunci, Arhanghelul Azrael poate să îți explice, să îți arate cum îi este și să te învețe ce poți face pentru acel suflet, ca să îl ajuți. Întotdeauna prin Azrael poți afla lucruri referitoare la cei dragi plecați din lumea noastră pământească.

De asemenea, un lucru important este ajutorul preotului. Prin taina pe care o primesc, preoții pot ajuta sufletele celor plecați, rugându-se pentru ei. Atunci când duceți un pomelnic cu o lumânare aprinsă la preot, sufletul plecat este ajutat. Și nu știu acest lucru doar din cărți, dar și din mesajele pe care le-am primit de la Azrael. Simți o bucurie fără margini atunci când ajuți un suflet plecat.

Este bine să comunici cu sufletele plecate doar în scop de alinare a celor rămași în viață și pentru a afla ce vor să transmită cei plecați – de ce anume au ei nevoie pentru a se ridica mai mult în Lumină, sau pentru a primi informațiile pe care ei doresc să le transmită spre consolare. Este bine ca atunci când se întâmplă astfel de întâlniri, să chemi anumiți Arhangheli care să ofere protecție, sentimente frumoase, liniștitoare celor prezenți.

Nu recomand să te conectezi cu cei plecați pentru a afla lucruri despre viitorul tău sau răspunsuri la diferite probleme ale tale. În astfel de cazuri, eu recomand îngerii păzitori, arhanghelii, pentru că ei au acces la astfel de informații. Ei îți oferă aceste informații prin Voie Divină și cu o înțelepciune aparte.

Să știți că cei plecați se întristează foarte mult când văd suferința celor rămași în viață. În general, lor le este bine unde sunt, iar unii dintre ei spun că nu ar vrea să se mai întoarcă pe Pământ, pentru că le este mult mai bine Sus.

Tot în categoria sufletelor plecate, mai întâlnim suflete care nu au trecut în lumile de dincolo, dar nu mai sunt exact nici în lumea noastră. Ați auzit destul de des de case bântuite. Sunt extrem de multe informații referitoare la acest aspect. Poate plecarea lor din această lume a avut loc în condiții violente sau sufletele lor sunt prea legate de materie. Au lăsat lucruri nerezolvate, au plecat brusc, le este frică să meargă în Lumină. Aceste suflete cred că încă mai sunt vii.

Oamenii cu pregătire specială se pot conecta cu aceste suflete și le pot ajuta să treacă în Lumină; Arhanghelul Mihail este chemat foarte des pentru a ajuta la ridicarea în Lumină a acestor suflete. Rugăciunile către Divinitate, Iisus Hristos, Maica Domnului, către Arhanghelul Mihail va pot ajuta în aceste situații. Dacă aceste suflete își fac simțită prezența la nivel aproape fizic, cereți ajutoarelor divine să intervină direct și să trimită acele suflete în locurile de care aparțin, împreună cu toată înțelegerea și iubirea voastră.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.