Servicii

SESIUNE ONLINE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

cu Ramona Popescu
durată 30 minute
300 RON

Sesiunea online de dezvoltare personală constă într-un dialog în care tu aduci în discuție subiecte de interes personal, neclarități, situații din viața de zi cu zi în care ai avea nevoie de o recomandare din perspectiva spiritualității aplicate. Cu cât întrebările sunt mai specifice, cu atât sesiunea este mai eficientă pentru tine. Poți adresa câte întrebări permit cele 30 minunte, cât durează sesiunea. Sesiunile videocall au loc în zoom, skype sau în facebook messenger.

Detalii serviciu: 

 Eu facilitez doar recomandări despre cum ai putea să îți îmbunătățești viața. Însă tu, prin Liber Arbitru, decizi dacă aceste recomandări sunt potrivite pentru tine sau nu. Zona spirituală abordează aspectele vieții de zi cu zi dintr-o perspectivă superioară, ajutându-te să te descoperi mai profund și să îți asumi rolul de creator al propriei realități.

 Cum această sesiune este despre tine, nu vom aborda subiecte care țin de alte persoane,  ci vom vorbi despre ce simți tu, despre aspecte ce sunt în zona ta de control, despre ce ai putea să creezi sau să schimbi tu în viața ta. Relația ta cu tine este cea mai importantă și ai alături suport divin pe calea evoluției tale. Dacă dorești să înțelegi ce etape poți parcurge în evoluția ta spirituală, în cadrul acestei sesiuni poți primi repere importante. În cazul în care ești părinte și vrei să vorbim despre copilul tău, întrebările se pot referi la cum îți poți ajuta copilul mai bine, în calitate de părinte. Același lucru este valabil și pentru cei apropiați (părinți, rude, parteneri).

Și – important – pentru că vorbim despre viața ta și despre decizii pe care doar tu poți să le iei, este important să ai 18 ani împliniți când soliciți această sesiune de dezvoltare personală și spirituală.

 Informațiile transmise sunt strict confidențiale. Doar tu decizi dacă le vei transmite mai departe.

 Doresc să precizez faptul că nu vor fi abordate subiecte referitoare la starea de sănătate, tratamente sau alte aspecte care țin de domeniul medical. Este în interesul tău să consulți un reprezentant al medicinei tradiționale, în cazul în care te confrunți cu probleme fizice, de natură medicală.

 Îți transmit mai jos pașii pe care îi poți urma, dacă decizi să comanzi acest serviciu:

Dacă ai nelămuriri referitoare la acest serviciu, chiar înainte de comandă, îmi poți trimite un email pe adresa info@angelicsign.com . Dacă nu regăsești mesaje în inbox, verifică și în spam. 

Dacă dorești să transmiți comanda prin email, îmi poți scrie pe info@angelicsign, menționând datele necesare facturării: nume și prenume, adresă.

După optezi pentru achiționarea online a acestui serviciu, accesezi opțiunea COMANDĂ din partea de sus a paginii și vei urma pașii specifici cumpărăturilor online. Dacă dorești să mai adaugi și alte servicii sau produse, continui navigarea pe Site.

Pentru sectiunea servicii, ai posibilitatea să alegi dintre mai multe modalități de plată: online cu cardul, sau ordin de plată  / foaie de vărsământ. 

 În cazul în care optezi pentru depunere numerar ( foaie vărsământ) sau pentru transfer bancar (ordin de plată), vei primi o factură proforma pe care ai la dispoziție 3 zile calendaristice să o achiți.

Dacă trec cele trei zile calendaristice fără ca plata să fie efectuată, comanda ta va fi anulată.

Plata se va considera efectuată în momentul confirmării ei în contul bancar menționat pe factura proforma.

În cazul în care optezi plată prin card, plata se va efectua imediat.

După achitarea comenzii, te voi contacta pe adresa de email de pe care ai lansat comanda, pentru a stabili împreună data și intervalul orar în care să efectuăm sesiunea online de 30 minute. Programarea serviciului solicitat de tine se va realiza în funcție de programările existente deja.

Dacă nu vezi email din partea angelicsign.com în Inbox, în 24 de ore de la lansarea comenzii, te rog verifică în Spam.

Anularea comenzii:

Fiind un serviciu, poți să îl anulezi înainte de a avea loc sesiunea online. După efectuarea sesiunii, nu se mai poate solicita returnarea sumei achitate, considerându-se că serviciul a fost livrat și consumat.

Toate detaliile legate de comandă, modalități de plată / livrare, atât pentru servicii cât și pentru produse, le poți găsi în Condiții și Termeni de Comandă, dând click aici.

Disclaimer

Din motive ce țin de codul etic, îmi rezerv dreptul de a refuza solicitări de servicii care nu corespund principiilor enunțate mai sus. În acest caz, suma plătită va fi returnată integral.

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.