RECOMANDĂRI

ACADEMIA ANGELICSIGN

În aprilie 2017, am dezvoltat un proiect, o emisiune TV la Canal 33 România, numită Design Perfect. Este o emisiune de spiritualitate aplicată și suprinde învățăturile maeștrilor înălțați, prezentate prin experiențele mele de peste zece ani de zile. Aici aveți și un link de la playlist emisiune Design Perfect | Spiritualitate aplicatăhttp://bit.ly/2xooPjD  pe care vă invit să îl urmăriți. Dedic acest proiect maeștrilor înălțați cu care l-am creat și cărora le sunt recunoscătoare.

Pentru a aduce mai aproape și mai sintetizat învățăturile transmise de maeștri, am inițiat lansarea unor volume din cartea “Omul, un Design Perfect”. Ele reprezintă o sinteză a muncii mele, de peste zece ani de zile, cu maeștri înălțați, îngeri, elementali și reprezentanți ai unor civilizații galactice. Aici veți găsi exemple de spiritualitate aplicată pe care le întâlnim mereu, în viața de zi cu zi, dar și perspective superioare din care putem aborda situațiile care vin în atenția noastră. Fiecare carte își alege cititorul și vine să îi povestească despre el. Dacă vă atrag volumele cărții Omul, un Design Perfect, le puteți comanda aici.

De asemenea, la evenimentele de lansare a primului volum au fost transmise diferite mesaje din partea maeștrilor înălțați, adevărate perle de înțelepciune pe care vă invit să le urmăriți în acest link: http://bit.ly/38DxgV7 

Alte cărți:

 • „Cartea Abundenței”, scrisă de John Randolph Price. Este o carte extrem de utilă pentru alinerea conștientă la fluxul abundenței. 
 • “Curs de Miracole”, Foundation for Inner Peace ( scrieri primite prin channeling de la Iisus Hristos, care te ajută în transformare, în eliminarea influenței ego-ului)
 • “A little Light on the Spiritual Laws”, Diana Cooper ( te ajută să înțelegi Legile Divine cărora se supune Universul și modul în care te aliniezi la ele pentru a atrage Binele în viața ta de zi cu zi, dar și în dezvoltarea spirituală)
 • “Telos”, Aurelia Louise Jones – tradusă în limba română; (ce înseamnă dimensiunea a cincea, cum poți accede spre ea, cum există încă civilizația lemuriană în această dimensiune și cum putem lucra cu maeștrii lemurieni)

Albume muzicale care pe mine m-au ajutat foarte mult și care sunt create de oameni deosebiți care au încercat să transpună în note, informații obținute prin channeling:

 1. Colecția “Archangel Themes” cuprinde melodii la care fiecare arhanghel este receptiv. Ajută foarte mult în meditații și în contactul cu fiecare dintre arhangheli.

       www.angelearthmusic.com

 • “Archangel Themes I”, Mark Watson
 • “Archangel Themes ÎI”, Mark Watson
 • “Archangel Themes III” , Mark Watson
 •  
 1. Albume Peter Sterling: www.harpmagic.com
 2. Albume Steven Halpern: www.innerpeacemusic.com

Vă mai recomand scrierile unor mari personalități spirituale: Joshua David Stone, Omraam Mikhael Aivanhov, Edgar Cayce, Rudolf Steiner.

Doresc să mulțumesc artiștilor deosebiți care mi-au permis să vă prezint lucrările lor divine, în acest website. Vă invit să vă bucurați de lucrările lor calauzite divin, vizitând site-urile lor de prezentare, absolut senzaționale:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.