Politica de Retur

Produsele achiziționate de pe site-ul angelicsign.com pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi angelicsign.com la adresa de mail: comenzi@angelicsign.com, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail.

În informarea transmisă către noi, vă rugăm sa precizați numărul de factură și /  sau comandă, pentru a putea identifica mai ușor comanda dumneavoastră. Este important să va încadrați în termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate.

Am aprecia dacă ne oferiți o explicaţie pentru retur, pentru ca, pe viitor, să putem evita situaţiile de acest gen.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Expediaţi produsele fără întârzieri nejustificate, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat, fie dumneavoastră, fie o terță persoană menționată de către dumneavoastră, alta decât transportatorul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Retururile se fac întotdeauna prin curier, pe adresa: S.C.SIMBERA SRL, str. Poștei nr.7, Ploiești, jud. Prahova, cod 100162 și trebuie să conțină o copie a facturii. Telefonul nostru de contact pe care îl menționati curierului este 0723173444. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Rambursarea plății o vom efectua într-un cont bancar transmis de dumneavoastră. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu cartonul de protecție și copie după factură). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Orice conflict apărut între S.C.SIMBERA SRL și dumneavoastră va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești în domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Angelicsign.com are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile dumneavoastră au fost cu rea-voință să vă solicite daune în conditiile legislației în vigoare. De asemenea, angelicsign.com își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale dumneavoastră.

În ceea ce privește serviciile ce conțin cursuri înregistrate ce pot fi vizionate online, în baza unui link de acces, în măsura în care clientul a primit un link de acces valid, în conformitate cu comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care angelicsign.com prin SC SIMBERA s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de dumneavoastră. Linkurile de acces transmise către dumneavoastră nu pot fi retrase odată ce au fost trimise și, în măsura în care sunt funcționale în condițiile și pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera că angelicsign.com și-a îndeplinit toate obligatiile față de dumneavoastră. În aceste situații nu este posibilă returnarea contravalorii acestor servicii.

În situația în care achizitionați un serviciu de sesiune online care a fost deja oferit, nu va fi posibilă returnarea contravalorii serviciului.

Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.