Maeștrii Înălțați

ACADEMIA ANGELICSIGN

Maeștrii Înălțați sunt suflete care au avut multiple întrupări pe Pământ și au reușit să măiestrească această realitate fizică, ajungând la înălțare. În multiplele lor întrupări, au avut personalități pe care omenirea le cunoaște. Aceste conștiințe sunt dincolo de religiile Pământului, pentru că au avut suficient de multe oportunități să le experimenteze pe toate. Motivul pentru care un suflet vine la întrupări este de a descoperi esența sa divină și de a o manifesta în realitatea sa. Când înțelegi că Divinitatea este în interiorul tău, începi să descoperi și faptul că îți poți crea propria realitate, poți corecta ce nu îți place. Perspectivele din care privești viața se schimbă și, atunci, experiențele tale pe Pământ sunt diferite. Acești maeștri au reușit să măiestrească toate provocările oferite de realitatea fizică și să treacă de vălul uitării. În acel moment, nu a mai fost necesară revenirea lor obligatorie la întrupări. După înălțare, ei au posibilitatea de a ajuta oamenii să atingă performanțele obținute de ei. Ne pot fi ghizi spirituali care să ne conducă pe drumul către ascensionare, pentru că au fost și ei pe această cale. Cel mai des, ei ne comunică telepatic, ne inspiră și ne ajută să ajungem la învățăturile potrivite, la momentele potrivite.

Lucrez cu ei de mulți ani de zile și sunt onorată de prezența lor în viața mea. Ei sunt implicați în toate proiectele mele. Aș dori să menționez doar câțiva dintre ei: Moise, Quan Yin, Maica Domnului, Saint-Germain, Lord Kuthumi, Djwal Kuhl, Hilarion. Sunt foarte mulți maeștri înălțați. La cursul Ascesionare pe care îl organizez, facilitez oamenilor atât informații despre ei cât și modalități de lucru cu ei.

 

Cu Maica Domnului am început călătoria mea spirituală. Prin mesajele primite de la ea am fost încurajată să continui să cercetez și să mă descopăr ca esență divină. Aș putea spune că, de fiecare dată când va rugați la Maica Domnului, rugăciunile vă sunt ascultate.

Kuan Yin a avut cea mai spectaculoasă intrare în viața mea. M-am conectat cu ea intuitiv, într-o perioada în care nici nu știam de existența sa. Atunci și-a prezentat numele pe litere. A vrut să îmi demonstreze că totul este real, chiar dacă există în subtil. Ea mi-a deschis calea către activitatea internațională.

Cu Saint Germain am lucrat de mult timp. O personalitate pe care a avut-o, ne este foarte cunoscută: Regele Solomon. Înainte să aflu de existența lui Saint Germain, m-am conectat cu Solomon. Mesajele lui erau clare, direcționate. De fiecare dată mă loveam de Regele Solomon, în orice studiam, încă de la începuturi, până am aflat că îmi este ghid spiritual în această viață și că mi-a fost călăuză și în alte vieți. Când studiam ceva și găseam mai multe variante ale aceleiași idei, neștiind pe care să o urmez, îl întrebam și el mă direcționa spre cea potrivită. Când întâmpinam greutăți în avansarea spirituală, îl percepeam pe Înțeleptul Solomon fizic, explicându-mi lucruri. Când am început să citesc cărți dificile, din punctul de vedere al profunzimii și al unor cuvinte ascunse și de putere, Învățătorul Solomon îmi dădea curaj să merg mai departe. Ca să înțeleg o frază, Învățătorul Solomon îmi dădea să citesc mai multe cărți și apoi, când într-un final găseam înțelesul frazei, puteam continua. Călăuzitorul meu Solomon are grijă ca eu să îmi urmez calea și îi mulțumesc din suflet pentru acest lucru. Cu el alături, am încredere că nu mă abat de la ce am de făcut. Când am înțeles că există Maeștri Înălțați, Saint Germain s-a făcut foarte prezent în viața mea. Cu ajutorul lui am ajuns în Mt Shasta, California, un loc în care energia sa este foarte puternic simțită.

Pe Moise l-am simțit în viața mea brusc și clar. De când mă știu m-a atras Moise într-un mod inexplicabil, însă abia târziu am aflat și de ce. Mi-a apărut în minte numele lui, într-un mod insistent. Am comunicat în scris și mi-a răspuns imediat. Energia sa este foarte puternică. Într-o zi, studiam învățături oculte și m-am blocat. Practic, primeam niște cuvinte sacre, însă nu știam în ce ordine să le folosesc și parcă nu se activau. M-am oprit pentru că era târziu și m-am gândit că tare bine mi-ar prinde un ajutor. În acea noapte l-am visat pe Moise. A fost un vis extrem de puternic, care m-a trezit și nu am mai putut adormi. I-a apărut doar figura, destul de aspră, cu păr lung alb și barbă albă; vântul îi bătea din spate și din laterale…. și a început să pronunțe cuvintele pe care le învățasem, într-o anumită ordine. Era exact ce aveam eu nevoie să știu. Nu puteam auzi cuvintele lui, însă ele ieșeau ca litere de foc din gura sa. A fost un vis impresionant. El m-a inspirat să vizitez Muntele Sinai și să mă conectez mai puternic la prezența Sa. Solomon și Moise m-au condus prin studiul religiei iudaice și al Kabalei.

Lord Kuthumi, este maestrul înălțat principal, care îmi călăuzește activitatea de facilitator. El este cel care a coordonat subtil traseul evoluției mele spirituale. Alături de el este Maestrul Djwal Kuhl (Tibetanul) care mă ajută să folosesc conceptele spirituale abstracte în viața de zi cu zi și să îmi transform viața.

Sunt mulți maeștri cu care lucrez și fiecare dintre ei mă ajută cu câte ceva. Pentru aceasta, sunt recunoscătoare și onorată să le transmit învățăturile prin cursul Ascensionare și prin cartea „Omul, un Design Perfect”, care va apărea în curând în mai multe volume, dar și în limba engleză.

Ca și în cazul Arhanghelilor, Maeștrii Înălțați sunt mereu lângă tine când îi chemi, însă au un mod diferit de comunicare. Ei folosesc metoda exemplului.

Ce învățător mai bun poți avea decât cel care a transmis învățăturile pe care le citești, în prezent, în cărți?

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.