4 Claruri

ACADEMIA ANGELICSIGN

Există patru clase principale de abilități extrasenzoriale sau “Claruri”: clarvederea, clarcunoașterea, claraudiția și clarsimțirea, prin care primim călăuzire divină. Le putem numi și abilități parapsihice sau “al șaselea simt”. Mai există și alte abilități în afara celor principale, care sunt incluse într-una dintre cele patru categorii principale (ex: clarmirosul sau clargustul). Dacă vei simți un interes deosebit să afli mai multe, te invit să cercetezi mai amănunțit, pentru că există multe materiale pe această temă și vei putea selecta ce ți se potrivește cel mai bine.

Toți oamenii au aceste abilități într-o stare latentă, acestea activându-se în funcție de cursul evoluției spirituale a fiecăruia. Unii oameni le au activate, le folosesc, dar nu conștientizează că sunt abilități. Alții își dau seama că este ceva special, dar nu știu cu cine să vorbească sau se tem să nu fie judecați de cei din jur, într-un fel anume. Alții nu le simt deloc, dar nu înseamnă că nu le au. Unii oameni le pot simți mai târziu în viață – în funcție de cursul spiritual al vieții lor, alții le pot simți de când se știu.

Înainte de a le sintetiza, aș dori să precizez că aceste abilități provin din esența divină aflată în interiorul nostru. Noi suntem creații divine. Și atunci când știi de unde vin aceste abilități, în mod clar vei ști cui să ceri ajutorul ca să le și folosești. Prin aceste abilități, oamenii pot lua contact cu realitățile subtile, inclusiv cu Divinitatea. Poți lua contact cu ierarhiile îngerești, cu maeștrii înălțați; poți lua contact cu cei dragi plecați, cu alte civilizații mai avansate spiritual, cu spiritele naturii sau cu alte ființe de Lumină.

Folosind aceste abilități, treci de anumite porți nevăzute, dincolo de care poți găsi orice. De aceea este bine să te apropii de Sursa ta Divină. În utilizarea acestor abilități ajută lansarea intenției: “vreau să le folosesc”, “vreau să înțeleg ce este cu aceste abilități”, “de ce le am”, “am nevoie să fiu protejat când le folosesc”, “vreau să le dezvolt”, “vreau să ajut pe alții”. În funcție de intenția ta, vei primi ajutor. Să mulțumești pentru că le ai și să ceri ajutor ca să le dezvolți, să fii protejat, să le folosești pentru a face bine, nu rău.

Și dacă te consideri ateu și recunoști ceva din caracteristicile acestor abilități, atunci poți spune că ești pus în fața unei provocări. Poți decide să închizi, să blochezi sau să ignori aceste abilități, doar spunând “nu le vreau, nu mă interesează acest lucru”, dar să știi că le ai activate cu un scop și, înainte de a decide să le blochezi, poți să încerci să determini motivul pentru care le ai active. Pentru aceasta, poți apela la oameni care te pot ajuta, dacă nu poți să descoperi singur. Poți oferi o șansă Divinității din tine să se manifeste. Partea omenească din noi se referă la corpul fizic și la ego. Partea divină din noi se referă la suflet, spirit, la înțelepciune, la iubire.

 

Aș dori să mai precizez un lucru care mi se pare extrem de important. Poți să vrei să îți dezvolți anumite claruri, dar să nu ai încredere în tine sau în informațiile primite; se poate să îți fie teamă sau să vrei prea mult și prea repede și atunci te poți bloca. Lasă lucrurile să se întâmple natural, relaxat. Poți greși în anumite mesaje, dar învățăm practicând. Oferă timp minții și corpului să se pregătească pentru ele, pentru că au nevoie de pregătire. Toate componentele tale formează un tot unitar. Trebuie aduse toate la același nivel, pentru a avea echilibru și armonie.

În acest site am abordat la nivel general toate direcțiile pe care să mergi, pentru a avea armonie între corp, minte și suflet. Este bine să ai idee despre ele; nu trebuie să citești și să practici foarte mult pentru a începe să simți schimbările care vor apărea în viața ta.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.