Haniel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Haniel înseamnă “Grația lui Dumnezeu”. I se mai spune și Aniel, Anael, Anauel. Hanielle are energie feminină și este unul dintre Marii Arhangheli ce manifestă Esența Divină la nivel planetar. În Arborele Sefirotic, Haniel manifestă Victoria, Nezach, fiind din acest punct de vedere în fruntea Principatelor (este a șaptea sefira). Hanielle este asociată cu Luna, cu ciclurile Lunii, cu dezvoltarea darurilor pe care le primim de la Dumnezeu: clarviziunea, claraudiția, clarcunoașterea, clarsimțirea. Lumina lui Hanielle este alb-albăstrui, la fel cum este culoarea emanată de Lună.

Indiferent dacă eșți bărbat sau femeie, ai în tine atât energii feminine cât și energii masculine. Și, întotdeauna este bine să existe un echilibru între aceste energii. Energiile feminine se referă la receptivitate, la a primi, în timp ce energiile masculine se referă la a oferi. Fiecare om trebuie să primească și să ofere, în egală măsură. Atunci când există dezechilibre, întâlnim oameni care oferă tot timpul, dar nu primesc nimic sau oameni care primesc tot timpul și nu oferă nimic. Hanielle ajută în realizarea acestui echilibru și în mod special în creșterea energiilor feminine, aici referindu-ne la a primi, la a acepta să primești, la a fi receptiv la ce primești, acest lucru putând să însemne și să vrei să primești ajutor, idei, răspunsuri la rugăciuni. Aceste energii feminine sunt extrem de importante în dezvoltarea simțurilor extrasenzoriale, deoarece prin ele primești informații, ajutor, călăuzire.

Lumina Lunii și a lui Hanielle invocă în tine energia feminină, te ajută să fii mai puternic, mai încrezător, mai conștient de limitele tale și de puterea ta. “Băile de lună” sunt dătătoare de echilibru și forță de viață și sunt la fel de benefice că “băile de soare”. Când ești afară, sub lumina Lunii, roag-o pe Hanielle să te inunde în culoarea sa alb-albăstrui și să readucă echilibrul în energiile corpului tău.

De asemenea, Hanielle te va ajuta să înveți să primești. Ea te învață că trebuie mai întâi să accepți să primești ajutor. Dacă, de exemplu, îți dorești să percepi aura, îngerii, să ai dezvoltate diferitele daruri divine, să ai mai multă intuiție, este extrem de important să accepți aceste daruri, să spui că le vrei și că le accepți, înainte că ele să se manifeste. Astfel vei deveni mai deschis la manifestările intuitive, iar această receptivitate reprezintă baza dezvoltării darurilor metafizice. Este important să oferi, să lucrezi mult, să depui efort, însă este important să și accepți ajutor, să primești, să fii receptiv la ajutor. Învață să îți dezvolți energia feminină, adică să spui “mulțumesc, primesc, accept să primesc”. Spune-i lui Hanielle că vrei să înveți să primești și că accepți să primești ajutorul și receptivitatea de care ai nevoie și să te ajute să manifești această deschidere.

Hanielle te ajută să recunoșți călăuzirea divină pe care o primești că răspuns la rugăciunile tale. Această călăuzire poate veni prin intuiție, clarvedere, claraudiție, clarcunoaștere, clarsimțire. Te ajută să conștientizezi mesajele pe care le primești prin aceste simțuri, ca fiind răspunsuri la întrebările tale, te ajută să le diferențiezi de închipuirea ta. Cere-i lui Hanielle să te ajute să știi clar când mesajele pe care le primești vin dinspre Divinitate.

Roag-o pe Hanielle să îți deblocheze chakrele corespunzătoare darurilor divine: chakra coroanei pentru clarcunoaștere, chakra celui de-al treilea ochi pentru clarvedere, chakra inimii pentru clarsimțire, chakrele urechilor pentru claraudiție. Cere ajutorul lui Hanielle în orice aspect din viața ta, în care tu simți că este nevoie de echilibru și de receptivitate crescută.

De fiecare dată când vei simți că ai daruri dar nu le poți manifesta cum trebuie, când vei simți că oferi mai mult decât primești, când vei simți teamă în a-ți manifesta darurile, când vei simți dezechilibru între energiile masculine și feminine, cheam-o pe Hanielle să te ajute. Ea va fi foarte activă în nopțile cu Luna în creștere.

Și nu uita că atunci când primești, oferi de fapt altcuiva plăcerea de a oferi.

Fie ca Hanielle să fie cu tine și să aducă, în modul ei subtil, echilibrul de care ai nevoie în viață!

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.