Gabriel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Arhanghelul Gabriel înseamnă “mesagerul lui Dumnezeu”, are energie mai feminină, de aceea i se poate spune și Gabrielle. Aura sa are culoarea cuprului. Gabrielle reprezintă și a noua sefiră în Arborele Sefirotic, manifestând pe Iesod – Fundamentul și reprezentând Ordinul Îngerilor. Arhanghelul Gabrielle a adus oamenilor veștile minunate despre nașterea Maicii Domnului și a Domnului Iisus Hristos. Gabrielle este un arhanghel ce ajută în conceperea, nașterea și educarea copiilor.

O poți ruga pe Gabrielle să te ajute în conceperea copiilor sau în procesul de adopție, să te ajute să întâlnești un suflet care să se potrivească cel mai bine pe vibrația sufletului tău, să te ajute că acest proces de concepere sau de adopție să fie rapid, plăcut, armonios. Referitor la creșterea copiilor, la educarea lor, roag-o pe Gabrielle să te ajute să trimiți și să primești iubire de la copiii tăi, să fii răbdător, blând, cald, dar să rămâi în limitele responsabilității.

Arhanghelul Gabrielle te poate ajută pe tine, adultul, să ai grijă de copilul din interiorul tău. Iubirea pe care o transmite Arhanghelul Gabrielle copilului interior este o iubire maternală. Cere-i lui Gabrielle să îți detoxifice inima, adică să o curețe de resentimente, răutăți, neiertări mai vechi; să elimine aspecte din trecut care s-au păstrat în inima ta și nu reflectă iubirea.

Când eșți în situația în care trebuie să ai grijă de alte persoane: bătrâni, părinți, roag-o pe Gabrielle să te ajute în acest proces, să îți dea răbdarea de care ai nevoie, să te învețe să ceri ajutor în această activitate – dacă ai nevoie să aduci ajutor extern, să primești ajutor, să echilibrezi a oferi și a primi, să înveți să spui “nu” într-un mod plăcut, atunci când nu poți face niște lucruri care ți se cer, din diferite motive. O poți ruga să te ajute să îți ierți părinții pentru orice greșeli ar fi putut să facă și să te ierți pe tine pentru orice crezi că ai fi putut să greșești față de ei.

Gabrielle, “mesagerul lui Dumnezeu”, lucrează cu ține și te ajută să fii un mesager, la rândul tău. Dacă îți place să te exprimi prin artă pentru a transmite mesaje, dacă îți place să scrii, să comunici oamenilor, atunci roag-o pe Gabrielle să te ajute. Ea te va ajuta să îți faci timp pentru aceste activități, îți va deschide ușile către oameni potriviți, va fi un fel de manager al tău; va crea oportunități să îți desfășori această activitate de “mesager”. Te va ajuta să-ți dezvolți creativitatea, să-ți învingi temerile referitoare la exprimarea propriului adevăr, la comunicarea în public. Te va ajuta să înlături teama de eșec pe care o poți simți. Te va împinge de la spate să faci ce ai de făcut, să nu pierzi timpul, să nu întârzii.

Gabrielle este un adevărat învățător pentru mine. Întotdeauna am fost implicată în comunicare: am învățat pe partea aceasta, am profesat în marketing și lucrez și pe parte spirituală tot în această direcție. Când am ceva de transmis altor oameni o chem pe Gabrielle. De asemenea, când am multe lucruri de făcut, o rog pe Gabrielle să mă ajute, să fie managerul meu. Și întotdeauna rezolv toate problemele în timp util și într-un mod plăcut, eficient.

Va voi împărtăși o experiență pe care am avut-o cu Gabrielle și care pentru mine a însemnat foarte mult.

Studiam și practicam pe parte de dezvoltare spirituală personală; eram angajată în studii ezoterice, simțindu-i lângă mine pe Dumnezeu, pe îngerii mei păzitori, pe arhanghelii și pe maeștrii înălțați care îmi sunt călăuze în această viață. Nu lucrasem pentru alți oameni până atunci. Am primit un telefon prin care un lucrător în lumina experimentat îmi solicita suportul să lucrez de la distanță pentru fiul său, împreună cu arhanghelii. A urmat un moment de liniște și i-am transmis persoanei respective că voi întreba arhanghelii. M-am simțit smulsă din lecturile mele și din practicile mele personale și pusă brusc într-o situație necunoscută mie. Mă gândeam: “cum să lucrez pe cineva de la distanță cu arhanghelii, când eu nu am mai făcut acest lucru niciodată pentru nimeni, nici măcar față în față? Aceste lucruri sunt pentru oameni experimentați, nu pentru mine.” Atunci am perceput chipul lui Gabrielle, zâmbindu-mi și spunând: “Curaj, toate au un început! Vei ști cum să faci, vei reuși. Noi lucrăm prin tine.” Și așa a fost… Am avut încredere în Gabrielle și am simțit toți arhanghelii lângă mine, pentru că, de fapt, ei lucrau în echipă cu mine. Atunci am învățat și cum să mă protejez când lucrez cu alți oameni. Totul s-a petrecut natural, parcă făceam acest lucru de foarte mult timp.

Am rugat-o pe Gabrielle să fie cu mine în fiecare secundă, să intervină direct în viața mea, pentru că aceasta este voia mea și pentru că, atunci când mă ajută, e ca și cum am lângă mine o mamă, o prietenă și un manager, toate în același timp și îmbinate într-o armonie perfectă.

“Mulțumesc, draga mea Gabrielle. Întotdeauna găsești cuvintele potrivite care să ofere oamenilor încredere în a-și urma un vis. “

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.