DIVINITATEA

ACADEMIA ANGELICSIGN

Există mai multe religii în această lume, fiecare cu dogmele sale. Am studiat dogmele creștine, însă, avansând în cunoaștere, am început să cercetez și alte concepte. Există oameni care consideră că religia lor este cea mai bună, că “Dumnezeul lor este cel adevărat”. Din tot ce am citit și am cercetat, sub călăuzire divină, am ajuns la concluzia că Dumnezeu este Unul pentru toți, indiferent cum Îl numim. Am avut ocazia să învăț alături de adepți ai diferitor religii de pe această planetă. Toți rezonau la numele Divinitate. Toți lucrau cu îngeri, cu arhangheli, chiar dacă unii cunoșteau mai bine anumiți arhangheli specifici cultului lor. Toți lucrau cu maeștri înălțați (ascensionați), chiar dacă fiecare era înclinat să lucreze în mod special cu anumiți maeștri specifici religiei sale. Referitor la această situație, am primit un mesaj pentru un coleg asiatic de la un maestru ascensionat pe care nu-l cunoșteam. Mi s-a arătat acel nume pe litere. Era Kuan Yin – o conștiință extrem de importantă în zona asiatică. Așa am înțeles că faptul că deși eu nu lucram cu anumite conștiințe, ele existau.

Într-o zi, gândindu-mă la această diversitate minunată creată de Divinitate, mi s-a revelat un munte. Apoi am văzut cum la baza lui erau mulți oameni, apoi, pe măsură ce creștea altitudinea, erau din ce în ce mai puțini oameni. Ei respirau deja alt aer, mai curat, vedeau mai mult în jurul lor. Și atunci am avut o idee despre ce înseamnă diversitate în religii, dogme și, de ce nu, în “cunoaștere”. Apoi călăuzele mele m-au ajutat să ajung la o carte în care revelația mea era “scrisă pe hârtie”, însă într-un mod mult mai clar.

Scria despre un munte la baza căruia stau toate religiile, fiecare cu dogma să. Toate aceste religii tind spre o singură Divinitate. Și reprezentați ai acestor religii, încep să urce acest munte, pentru a ajunge în vârf. Dar muntele are un singur vârf. Fiecare urcă pe un versant și vede privelișți diferite, convins fiind că toți ceilalți văd aceleași lucruri. Însă, pe măsură ce urcă muntele, oamenii ies din dogmele adresate maselor largi și primesc acces la cunoaștere ezoterică, la taine, la revelații, la contacte cu alte lumi și încep “să vadă diversitatea” și să-i înțeleagă importanța. Ei se ridică de la baza muntelui și încep să vadă parțial și alte peisaje de pe alți versanți, pe care nu le vedeau de jos. Și când ajung toți în vârf, pot vedea în toate direcțiile, 360 de grade. Și atunci înțeleg că, deși vedeau priveliști diferite și aveau experiențe diferite, toți au ajuns într-un singur loc, în vârf, la Divinitatea care este Unică. Am mulțumit călăuzelor pentru că mi-au întregit revelația.

Important este să cunoști specificul fiecărei religii și să înțelegi ce aspecte adiționale de dezvoltare îți poți însuși pentru a deveni un “TOT UNITAR”. De exemplu, creștinii accentuează rugăciunea, că modalitate de a comunica Divinității. De asemenea, tot creștinii accentuează ideea de “aproapele tău“, de a te dezvolta ajutând pe alții. Asiaticii merg pe meditație, pe a te descoperi Prezența EU SUNT din interiorul tău, pe a primi mesaje pe care le soliciți. Este ideal să poți combina aceste două sisteme de dezvoltare spirituală. Ele se completează.

Când avansezi spiritual, nu poți evita contactul cu alte religii, pentru că acolo găsești informații suplimentare de care ai nevoie. Și atunci începi să conștientizezi un Plan Divin care constă în existența unui Tot Unitar alcătuit din diversități care se completează ca un puzzle. Pe măsură ce ne dezvoltăm la nivel colectiv, observăm tendința oamenilor de a ieși din dogme clar delimitate și de a pătrunde în diversitate spirituală, în vederea unei dezvoltări cât mai complexe. Religiile te ajută să ajungi la baza muntelui, însă călăuzirea divină și deschiderea ta spre ea te vor ajuta să urci pe munte și să descoperi o diversitate binecuvântată.

Lecția pe care am învățat-o eu, pentru că mi s-a arătat în diferite modalități și foarte des, este următoarea: “Ia ce îți trebuie ȚIE din tot ce primești și mergi mai departe pe drumul tău personal. Lasă diversitatea să te dezvolte, nu să te blocheze. Nu impune altuia credințele tale, doar împărtășește-le. Respectă drumul fiecăruia și fii deschis interconectărilor.”

Religiile te ajută să înțelegi că există Divinitate. La început, o cauți în exterior, prin diferite conștiințe divine. Pe măsură ce urci acel munte, înțelegi că Divinitatea este în interior. Tu ești o esență divină, dincolo de religii. Descoperă Divinitatea din interior și demonstreaz-o prin tot ceea ce faci!

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.