Comunicarea Divina

ACADEMIA ANGELICSIGN

Mulți oameni ar dori să ceară ajutor Divinității și nu știu exact cum să procedeze sau fac unele erori și apoi nu înțeleg de ce nu primesc răspuns la rugăciunile lor.

Cei mai mulți consideră că trebuie să te duci la biserică, să dai un acatist, să citești rugăciunile, să te rogi la o icoană, ceea ce, de altfel, este foarte bine. Este recomandat să faci aceste lucruri, însă comunicarea înseamnă mult mai mult. Ce faci dacă nu știi ce acatist să citești sau ce este un acatist; sau nu găsești Sfântul respectiv în acea biserică; sau vrei să te rogi unor arhangheli sau îngerilor păzitori? Sau ești aliniat la alt cult religios? Sau, mai bine spus, cum poți cere ajutor oriunde ai fi și oricând, indiferent dacă ești un om religios sau nu?

Când oamenii sunt în puși în fața acestor întrebări și nu au timp, și nu au rugăciunile clasice respective, se mai gândesc, lasă timpul să treacă și amână sau nu sunt siguri că cer ajutorul corect și atunci nu mai cred cu toată tăria că problema li se va rezolva. Într-un final, ar vrea să ceară ajutor, dar nu știu exact cum să o facă.

Și cum poți cere ajutor exact, ca să nu greșești? Care ar fi posibilele erori de care te poți lovi? Cum poți primi răspunsuri?

Este foarte simplu. Forțele divine respectă Legea Liberului Arbitru.

Legea Liberului Arbitru spune că Divinitatea îți oferă alternative, te îndrumă pe calea care este bună pentru tine, însă nu te obligă să o urmezi. Tu ai dreptul să refuzi ajutorul divin. Dacă ai probleme și încerci să ți le rezolvi, știi că te poți ruga pentru ajutor dar nu o faci, alegi să refuzi ajutorul divin. Este foarte corectă și plină de înțelepciune acea vorbă din popor: “Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă”. Ca să ți se ofere ceva, trebuie mai întâi să ceri, apoi trebuie să și vrei să iei ce ți se oferă.

Și atunci apare prima regulă: Cere ajutor, ca să îl poți primi. Cere ajutor Divinității, sfinților, îngerilor, maeștrilor și apoi vei vedea cum se întâmplă lucruri. Dacă nu ceri ajutorul, atunci forțele divine înțeleg că nu vrei ajutorul lor și nu intervin ca să te ajute. Ele îți respectă acest drept de a vrea sau nu ajutorul lor. Nu își impun puterea pe care o au în fața ta.

Deci, mai întâi decizi că vrei să ceri ajutor. Și îl ceri. Dar …cum faci, mai exact? Poți să scrii o scrisoare pe care o adresezi Divinității și în care îi povestești, ca unui prieten bun, ce problemă ai, și mai scrii acolo că ai nevoie de ajutor pentru a rezolva această problemă. Și mai ceri ca această problemă să fie rezolvată aliniat la binele tău superior. Sau pur și simplu îi vorbești despre problema ta. Fie că ești acasă sau în biserică, înaintea unei icoane, poți spune: “Doamne sau Maica Domnului sau Sfinte…… sau îngerii mei păzitori sau Arhanghel….., am această problemă: ….. (spui problema pe care o ai); te rog să mă ajuți tu, așa cum știi că este mai bine, pentru că eu singur nu pot rezolva această problemă. Arată-mi clar, ca să pot înțelege exact, ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, pentru a rezolva această problemă. Îți cer ajutorul, îl accept și îți mulțumesc că îmi asculți rugăciunea.”

Al doilea lucru important este să vrei cu adevărat acest ajutor, să crezi în el, să spui exact care este problema. Să nu te rogi verbal pentru un lucru și să te gândești la altul. Dacă vei cere ajutor doar pentru că așa spune lumea sau nu crezi că poți fi ajutat în acest mod, rugăciunea ta nu va avea efect. Trebuie să fii foarte clar în ceea ce vrei și să crezi în ajutorul pe care îl poți primi.

Am văzut cum să ceri ajutor, acum vom vedea ce anume să ceri. Este important să știi ce să ceri.

A treia regulă este să nu dai tu soluții la problema ta, cerând Divinității să rezolve problema așa cum crezi tu că ar trebui rezolvată. Noi suntem niște ființe limitate. Suntem ca într-o intersecție în care putem vedea doar mășina din fața noastră sau două mașini mai în față. Forțele cerești sunt deasupra. Ele văd interesecția, limitele orașului, legăturile dintre orașe, țările, planeta, văd în toate direcțiile și văd cel mai bine care este rezolvarea pentru problema ta. Dacă tu ceri să se rezolve problema ta într-un anumit fel, îți limitezi posibilitățile de rezolvare, te limitezi singur. Dacă tot decizi să apelezi la ajutor divin, atunci lasă forțele divine să îți arate cum este mai bine pentru tine. Vei fi surprins de modalitățile în care ți se pot rezolva problemele. Poate nici nu te-ai gândit tu vreo secundă că ar putea fi rezolvate în acel fel.

Îți dau un exemplu de eroare: problema ta este că nu te ajungi cu banii. Și atunci te gândești că cea mai bună modalitate de a avea bani mai mulți este să fii promovat la locul de muncă. Și atunci ceri următorul ajutor: “Doamne, nu reușesc să îmi rezolv problemele financiare. Ajută-mă să obțin o promovare la locul de muncă, ca să am bani mai mulți.” Aceasta este o eroare. Așa crezi tu că ți se poate rezolva problema, dar lucrurile pot fi rezolvate altfel. În scurt timp ești dat afară de la muncă și tu începi să te gândești: “Doamne, eu te-am rugat să mă ajuți să am bani mai mulți, nu să pierd orice sursă financiară.” Și îți poți pierde încrederea în ajutorul superior, imediat. Pentru că tu ai considerat că așa s-ar rezolva problema ta – prin promovarea la locul de muncă. Însă, în scurt timp, simți un imbold puternic să îți depui CV-ul la o companie, o faci, ești angajat și descoperi că munca ta este mai relaxată, îți place mai mult, ești mult mai apreciat și ai și un salariu mai mare. De fapt, acesta era modul cel mai potrivit de a rezolva solicitarea ta. Dacă ai fi rămas la locul de muncă inițial, poate ai fi avut mai mulți bani, dar nu neapărat și munca așa de plăcută ca la noul loc de muncă.

Așa că, atunci când ceri ajutor, nu face greșeala să spui tu cum vrei să ți se rezolve problema. Spune doar care este problema și cere rezolvarea ei, așa cum este cel mai bine pentru tine. Spui: “Doamne, am probleme financiare. Te rog să mă ajuți să le rezolv cum știi tu mai bine.”

Și vine a patra regulă. După ce ceri ajutorul, urmărește lucruri care ți se întâmplă ție sau în jurul tău. Poți citi într-un ziar un lucru care are legătură cu situația ta, poți auzi pe cineva vorbind despre ceva care are legătură cu problema ta, vine cineva brusc la tine și îți spune că te-ar putea ajuta într-un anumit mod, simți tu puternic să faci un lucru. Trebuie să fii deschis la lucruri care se întâmplă în jurul tău sau la idei care îți vin în minte și care au legătură cu ce ai cerut tu.
Și ultima regulă: urmează lucrurile care ți se întâmplă, ascultă cu atenție ce are legătură cu problema ta. Vei ajunge la rezolvarea problemei tale.
Niciodată să nu uiți să spui: MULȚUMESC.

Există și lucruri pe care nu le ceri, pentru că nu vei primi răspuns, de exemplu: să desparți o familie, să se întâmple ceva rău cuiva, să ți se rezolve ție ceva, în detrimentul altcuiva. Acest tip de cereri îți fac rău în primul rând ție și nu vor fi ascultate de forțele divine.

În timp, vei realiza că acceptând să te aliniezi Binelui Superior, vei permite schimbărilor miraculoase să intre în viața ta. Este ideal să ajungi în situația în care tu singur, să poți să spui cu toată ființa ta : “Doamne, permit Binelui Superior să se manifeste în viața mea!” Atunci vei vedea schimbări în viața ta, pe toate planurile.
Folosește cuvintele tale, așa cum simte sufletul tău; Divinitatea știe ce îți trebuie ție oricum și se bucură că decizi să soliciți ajutor.
Ai încredere!

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.