Clarvedere

ACADEMIA ANGELICSIGN

Clarvederea înseamnă “să vezi clar” și este abilitatea de a obține informații despre oameni, lucruri, evenimente, prin intermediul imaginilor pe care nu le primești prin ochii fizici, ci prin “vederea spirituală”. Centrul intuitiv corespunzător acestui clar este “al treilea ochi”. Acestui clar ii corespunde chakra “celui de-al treilea ochi” și culoarea ei este albastru închis, indigo – este a șasea chakră.

Clarvederea se manifestă în mai multe moduri. Poți avea viziuni care să utilizeze al treilea ochi sau chiar ochii fizici – atunci ești ajutat să înțelegi mai bine mesajele primite de la călăuzele tale spirituale. În unele imagini poți apărea chiar tu, în altele ești doar spectator. În cazul clarvederii, problemele fizice pe care le poți avea la nivelul ochilor fizici nu au nicio relevanță, deoarece se utilizează un centru intuitiv – al treilea ochi. În cazul utilizării celui de-al treilea ochi, oamenii care sunt lângă tine pot să vadă ceea ce nu văd alții.

VISELE reprezintă o modalitate de a primi mesaje din celelalte tărâmuri. Poți avea vise în care primești răspunsuri la probleme cu care te confrunți în timpul zilei: poți primi soluțiile unei probleme, poți afla lucruri care se vor întâmpla în viitor sau simboluri ale unor acțiuni viitoare, poți călători în locuri în care ți-ai dori să ajungi. În general, aceste vise sunt foarte puternice și îți dorești să le reții. Chiar dacă nu le reții, ele se așază în subconștientul tău și se activează la momentul potrivit. De multe ori ți se poate întâmpla să ai acea senzație de “deja-vu”, adică să îți amintești lucruri în timp ce ele se întâmplă în realitate. Acelea sunt de fapt acele vise pe care le-ai avut și pe care nu le-ai reținut în dimineața respectivă, însă acum ies la suprafață și le conștientizezi în timp ce ele se întâmplă în realitate.

FLASHURILE DE IMAGINI care îți apar în minte reprezintă o altă formă a clarvederii. Poți vedea o persoană și imediat îți apare în minte o imagine care are legătură cu acea persoană, din trecutul ei sau din viitorul ei. Poți vedea cuvinte, cifre, lucruri, titlul unei cărți, un simbol care să îți anunțe ceva sau care să răspundă la întrebările tale. Aceste flashuri apar ca niște imagini surprinse pe camera foto.

FILMELE MENTALE sunt mai complexe, mai explicite, pentru că îți oferă mai multe informații decât flashurile de imagini. Poți vedea o acțiune în derulare, exact cum ai privi un film, însă imaginea îți apare în minte, nu o poți percepe cu ochii fizici.

VIZUALIZAREA AUREI este o altă manifestare a clarvederii. Te poți uita la o persoană și poți observa câmpul energetic care îi înconjoară corpul fizic. Poți observa organele interne sau poți vedea probleme pe care le are la nivel energetic.

 

VIZUALIZAREA CULORILOR este o modalitate prin care entități din alte tărâmuri își fac simțită prezența. Poți vedea globuri luminoare, scântei, flashuri de lumină. Alb este reprezentativ pentru îngeri în general, în timp ce nuanțele de culori pot însemna luminile ce caracterizează anumiți arhangheli: verde – Rafael, galben- Uriel, culoarea cuprului – Gabriel (am detaliat acest aspect la secțiunea “15 Arhangheli”).

VEDEREA CU COADA OCHIULUI este o modalitate prin care poți percepe suflete din lumile de dincolo sau spirite ale naturii. Însă, în momentul în care îți îndrepți privirea exact în acea direcție, acele percepții pot să dispară.

SEMNELE VIZUALE FIZICE pot apărea foarte des în fața ta și nu necesită utilizarea ochiului subtil – al treilea ochi. Poți găsi o pană de porumbel care înseamnă un salut de la îngerii tăi sau de la călăuze pe care le ai din celelalte tărâmuri. Poți deschide televizorul și să vezi niște imagini care îți dau o idee despre cum să rezolvi ceva ce te interesează sau poți vedea niște imagini într-o revistă sau pe un panou stradal care au legătură cu problema ta. În această situație, călăuzele tale divine încearcă să îți transpună în plan fizic mesajele pe care vor să fie sigure că le înțelegi.

SIMBOLURILE VIZUALE MENTALE reprezintă o altă formă prin care îngerii tăi îți pot transmite ceva. De obicei, îngerii iau în considerare decodarea personală pe care ai putea să o atribui anumitor simboluri. Însă aceste simboluri au și semnificații generale; de exemplu când vezi avion înseamnă că pleci într-o călătorie, focul înseamnă o furie, apa te îndeamnă să te cunoști mai bine, să te analizezi. Atunci când vezi simboluri în mod repetat și nu le înțelegi, roagă îngerii tăi să fie mai clari. Ei vor reveni cu alte detalii care să te ajute să înțelegi, pentru că asta și urmăresc: să îți anunțe ceva, iar tu să înțelegi ce vor ei să îți transmită. Un prim pas pe care îl poți face este să te gândești ce reprezintă pentru tine acel simbol.

Toate acestea sunt modalități prin care se manifestă clarvederea. Ți se pot întâmpla doar unele dintre ele sau chiar toate, în diferite situații. Unele manifestări au loc fără că tu să vrei. În timp, prin dezvoltarea lor, le poți utiliza atunci când dorești. De exemplu, dacă vrei să primești răspunsuri rapide la o întrebare – ele fiind afirmative sau negative – și crezi că tu ai dezvoltată clarvederea, poți să îți stabilești niște reguli proprii. De exemplu, atunci când răspunsul ar fi “da”, să vezi o lumină verde iar când răspunsul ar fi “nu”, să vizualizezi o lumină roșie. Dacă stabilești clar această intenție și încerci să o utilizezi des, vei observa o acuratețe ridicată în manifestarea clarvederii.

În cazul meu, visele sunt foarte puternice. Visez lucruri care se vor întâmpla sau simboluri care au legătură cu acțiuni viitoare. Am visat că vizitam Japonia, iar a doua zi de dimineață am auzit știri care anunțau un cutremur de mare intensitate care tocmai avusese loc în Japonia. Mie îmi place matematica și în copilărie primeam destul de des rezolvarea problemelor în vis…eram foarte mândră de visele mele. Unii maeștri elevați cu care lucrez mi se arată în vis sau îmi arată călătorii pe care trebuie să le fac și care au legătură dezvoltarea mea spirituală. Rude decedate mi se arată în vis și ulterior primesc și mesaje detaliate din partea lor. Arhanghelul Gabrielle mi se arată ca un vestitor și în ziua respectivă primesc diferite vești.

Conștiințele din alte tărâmuri mi se arată în timp ce lucrez cu unii oameni. Pot vizualiza mental îngerii, rudele decedate, în general entitățile subtile care se află în jurul acestor oameni, însă nu în mod automat, ci printr-o anumită stare de meditație. Unele răspunsuri referitoare la diferite aspecte abordate de clienți îmi pot apărea ca imagini.

Unii oameni au aceste manifestări în mod natural, fără nicio pregătire. Alții le capătă pe parcursul timpului și le dezvoltă treptat. Fiecare om are cursul său propriu de evoluție în această direcție. Eu am dezvoltat această abilitate treptat, având altele mai active.

Există foarte multe exerciții de dezvoltare a clarurilor. Este important că chakrele corespunzătoare acestor daruri să fie deschise, echilibrate. Dezvoltarea clarvederii este un proces pe care trebuie să îl urmezi singur, în ritmul tău natural. Este important să știi că îl poți dezvolta când vrei tu sau îl poți bloca atunci când vrei tu. Îl poți bloca pentru că ai văzut ceva ce te-a speriat și ai decis că nu vrei să mai vezi acele lucruri sau pentru că unii oameni îți spun că totul se întâmplă în imaginația ta. Cel mai grav este atunci când nu ai încredere în viziunile pe care le poți avea sau când îți dorești prea mult să se întâmple – și atunci forțezi evoluția acestei abilități, care ar trebui să fie treptată. Copilul interior poate să te ajute sau să te blocheze în dezvoltarea abilităților extrasenzoriale, pentru că el păstrează toate temerile tale care inconștient te pot bloca. Dacă tu și copilul interior funcționați ca un tot unitar, în armonie, atunci copilul interior poate avea un puternic impact pozitiv asupra emoțiilor tale și asupra chakrei celui de-al treilea ochi, înlăturând orice obstacole energetice ai putea întâlni în procesul de activare a acestui centru energetic.

Oamenii care au clarvederea dezvoltată cercetează mai întâi imaginea și apoi sunetul. Dacă îi trimiți în natură, ei vor fi impresionați mai degrabă de peisaj, nu de sunetele din natură.

Dacă ești într-o stare bună și te întâlnești cu un clarvăzător, el îți va spune: “te văd mai bine”, “te văd luminos”; o persoană cu clarsimțire va spune: “te simt mai bine azi”, “simt eu că ești mai bine”; un om cu claraudiție îți va spune “te ascult și îmi pare că ești mult mai bine”; iar un om cu clarcunoaștere îți va spune: “azi ești bine, o să ai o zi frumoasă”…”de unde știi?”…”știu eu”.:)

Clarvăzătorii folosesc foarte des verbul “a vedea”; de exemplu: “văd că te descurci” sau “nu prea văd care ar fi rezolvarea aceste probleme”.

Clarvederea este un dar deosebit de frumos care îți poate oferi multe satisfacții. Unii îți pot povesti despre cum aud, cum simt sau cum știu lucruri, însă tu, dacă ai clarvedere activă, le poți povesti cum arată anumite entități, cum îți apar ție, le descrii culorile, le oferi detalii vizuale.

Dezvoltați această abilitate și veți “vedea” celelalte tărâmuri, în toată splendoarea lor.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.