Clarsimțire

ACADEMIA ANGELICSIGN

Clarsimțirea se manifestă prin senzații și sentimente. Centrii intuitivi ai acestui clar se află pe toată suprafața organismului. Chakra ce guvernează clarsimțirea este chakra inimii. Poți simți iubire, teamă, bucurie, mânie, confort, relaxare, durere, căldură, răcoare, frig, amorțeală, furnicături, în funcție de mesajul primit. Corpul îți comunică informații în multe feluri și în mod constant. Intenționezi să cumperi o mașină și ai acel sentiment în inima ta că ai găsit ce căutai, că este mașina potrivită. Intenționezi să pleci într-o excursie și ai o stare de disconfort, care te anunță că mai bine stai acasă. Pleci totuși în excursie și ai probleme cu mașina sau se schimbă vremea. Ți se contractă stomacul și, în scurt timp, primești o veste neplăcută – tocmai ai avut un “presentiment”, cum se mai spune în mod popular. Simți o prezență lângă ține și ți se face pielea de găină, apoi simți imediat teamă. Probabil ai în preajmă o energie cu vibrație joasă. Îți povestește cineva despre o temere, iar tu, în acel moment, ai un senzație de confort, de relaxare. În mod sigur acea persoană își face griji neîntemeiate.

Mai sunt și alte daruri derivate, cum ar fi “miros intuitiv” și “gust intuitiv”. În general, ele sunt incluse tot la clarsimțire. Gust intuitiv este atunci când cineva îți vorbește despre ceva anume, iar tu percepi imediat un gust amar, dulce, acru. De asemenea, poți simți gust de lemn, metal; poți simți gust intuitiv de murdărie. Poți atinge stomacul unei persoane și să simți în gură aciditate. Acea persoană poate avea probleme cu stomacul.

Prin mirosul intuitiv poți percepe anumite mirosuri care seamănă cu cele din realitate (flori, natură, parfum personal al cuiva, fructe, mâncare). Îți schimbi munca și simți puternic un miros de bani, ceea ce înseamnă că vei avea spor financiar. Am întâlnit o persoană care îmi spunea că poate identifica o persoană bolnavă de cancer după miros.

În general, clarsimțirea se manifestă foarte variat. Când ai anumite entități din alte tărâmuri pe lângă tine, le poți simți prezența exact așa cum simți prezența unei persoane reale, poți simți parfumul lor, în mod special al unor persoane decedate care aveau un parfum specific în timpul vieții, poți simți mirosul unui trandafir, așa cum mi s-a întâmplat în cazul prezenței Arhanghelului Jofielle, poți simți o căldură puternică, așa cum mi se întâmplă când Arhanghelul Mihail este în preajmă.

Unii oameni care se conectează cu îngerii, simt imediat prezența lor, simt o adiere relaxantă și un stare plăcută de confort. La o ședință pe care am avut-o cu o clientă care avea nevoie de consolare după plecarea tatălui ei din această lume, ea a putut să simtă o adiere când tatăl ei a venit la această întâlnire, iar pe parcursul întregii convorbiri pe care am mediat-o a simțit parfumul personal al tatălui ei.

Clarsimțirea este un dar care se manifestă foarte des. Este bine să analizezi puțin mesajele pe care ți le transmite propriul organism, pentru că ele pot avea o anumită semnificație. Încearcă să stabileșți un fel de cod de comunicare personal. În acest fel, de fiecare dată când simți ceva anume, încearcă să fii atent la evenimentele care urmează.

Unii oameni, merg mai departe cu clarsimțirea și ajung la psihometrie (abilitatea de a simți trecutul, prezentul și viitorul unui obiect, prin simplă atingere). Un obiect are o memorie energetică referitoare la creatorul său sau la mediul în care a stat, la oamenii care l-au folosit. Mesajele referitoare la acel obiect pot veni în senzații, imagini, sunete sau informații clare. Eu, de exemplu, când ating fruntea unui om, pot accesa informații referitoare la acea persoană. Am descoperit acest lucru urmând o tendință pe care o simțeam în mod constant: să ating fruntea unui om.

Oamenii care folosesc mâinile pentru a vindeca au clarsimțirea dezvoltată, ei utilizând simțul tactil foarte mult. Au mâinile extrem de sensibile, ele fiind canale energetice bine dezvoltate.

Bineînțeles că atunci când vorbim despre clarsimțire, trebuie să ne referim și la empatie. Empații preiau emoții, probleme sau sentimente existente în jurul lor. Poate ți s-a întâmplat să spui sau ai auzit spunându-se: “am intrat în cameră și am simțit efectiv o energie negativă acolo” sau ” cineva era nervos și mi-a transmis și mie starea aceea de nervi”. Unii oameni pot veni la tine să îți împărtășească anumite probleme, apoi pleacă liniștiți, relaxați, în timp ce tu rămâi cu problemele lor. Ești într-o încăpere aglomerată și te simți compleșit de o mulțime de sentimente, senzații ale oamenilor din jur. În acest caz, trebuie să te protejezi. Te vizualizezi acoperit în întregime de lumina albă a îngerilor tăi, care te protejează de grijile și energiile celor din jurul tău. Învață să te detașezi de ceea ce simți sau auzi în jurul tău. Trebuie să înveți să fii un spectator. Să vezi cum grijile și energiile oamenilor ies din ei și merg în sus, către îngerașii lor, spre rezolvare. Nu le vizualiza venind spre tine sau trecând prin tine spre rezolvare. Nu poți ajuta pe cineva preluându-i energiile joase și temerile. Acest lucru te-ar încarca pe tine și te-ar împiedica să te manifești armonios și să ajuți și alți oameni.

Dacă simți că ești încărcat prea mult prin preluarea a ceea ce este în jurul tău, atinge o plantă sau un animal sau poartă cu tine anumite cristale (de exemplu cuarț fumuriu) care vor extrage din tine energiile negative acumulate. Animalele și plantele preiau imediat energiile negative din tine și le transmută, fără a fi afectate.

În general, oamenii care au dezvoltată clarsimțirea utilizează des și natural expresii de genul: “simt că ceva nu este în regulă”, “am un sentiment ciudat că o să se întâmple ceva”, “am senzația că o să fie bine”, “te simt altfel astăzi”.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.