Clarcunoaștere

ACADEMIA ANGELICSIGN

Clarcunoașterea se manifestă prin idei, gânduri. Chakra corespunzătoare clarcunoașterii este chakra coroanei, situată exact în interiorul creștetului capului.

Oamenii care au clarcunoaștere spun lucruri, știu lucruri, în mod spontan. Dacă îi întrebi de unde știu, ei îți vor răspunde “nu știu de unde știu”. Mulți inventatori, oameni de știință, au avut clarcunoaștere. Au primit de la Divinitate idei revoluționare care au schimbat omenirea. Putem vorbi despre Pitagora, Einstein, Newton și de mulți alții. Ei erau considerați oameni deosebit de inteligenți, genii, însă, dacă vei cerceta mai mult, vei descoperi că acești oameni au fost destul de mult implicați în cunoașterea ocultă.

Când ai o problemă și invoci Divinitatea în ajutor, primești deseori ca răspuns niște idei. Îți vine brusc ideea să contactezi pe cineva și ulterior descoperi că te ajută în problema ta. Sau, tot brusc, îți vin tot felul de gânduri care te conduc spre anumite acțiuni sau îți oferă soluția pe care o căutai.

Clarcunoașterea se manifestă în anumite modalități. Mi-am dezvoltat toate darurile principale divine, însă, în cazul meu, clarcunoașterea se manifestă cel mai puternic dintre toate. Astfel că pot veni cu mai multe exemple și fac acest lucru cu o deosebită plăcere.

Tocmai cunoști o persoană și poți spune lucruri despre ea, fără să fi avut vreo sursă de inspirație. Mi se întâmplă foarte des să văd tot felul de poze cu diferite persoane și să încep să vorbesc despre ele. Pur și simplu știu anumite lucruri. Pot fi informații generale sau detaliate.

Faci diferite treburi și îți vin brusc în minte anumite informații despre un cunoscut al tău. De multe ori mi s-a întâmplat, mai ales când desfășuram activități relaxante, să îmi vină brusc informații despre o anumită cunoștință. În general sunt premoniții, lucruri care urmează să se întâmple. Aceste lucruri vin natural. Dacă încerc să aflu ceva în mod forțat, nu reușesc să primesc răspuns, pentru că nu întotdeauna am acces la anumite informații. Informațiile vin la momentul potrivit și doar dacă trebuie să le primeșți.

Premonițiile vin și ele din clarcunoaștere. Cum spuneam mai sus, știi pur și simplu anumite lucruri care se vor întâmpla. Ele se referă la diferite situații, implică diferiți oameni. În general, le primesc așa cum vin, adică în mod detașat.

În general, ideile și gândurile care provin din clarcunoaștere apar spontan, nu stai să “le gândești”, nu au întotdeauna legătură cu ce faci tu în acel moment. Vin pur și simplu și le simți ca și cum s-au și întâmplat. Nu ai nicio îndoială asupra lor. Unele informații despre viitor pot fi dureroase, însă am învățat să fiu detașată de ceea ce primesc și îmi amintesc mereu că totul se întâmplă cu un scop.

Se întâmplă să sune telefonul și știi cine te sună, înainte să vezi efectiv cine sună și fără că persoana care te apelează să aibă un obicei anume care să îți permită să prevezi posibilul apel. Mi s-a întâmplat de câteva ori.

Eu utilizez în principal clarcunoașterea în comunicarea cu entitățile altor tărâmuri. Mesajele lor se descarcă efectiv în mintea mea sub formă de cuvinte care sunt pregătite să fie rostite. Cel mai des comunic prin scriere, însă fără a intra în transă. Se spune că scrierea automată este cea mai simplă modalitate de manifestare a clarcunoașterii. Mâna nu îmi este condusă automat, iar eu sunt perfect conștientă de mesajele primite. Ele vin ca și cum ar fi dictate de altcineva, cu viteza potrivită, necesară unei scrieri cursive. Mesajele vin sub formă de gânduri și curg unul după altul, fără a-mi da timp de gândire. Pot sesiza accentul pus pe anumite cuvinte chiar dacă nu le aud. Clarcunoașterea este atotcuprinzătoare: primeșți informația dar sesizezi și cuvintele accentuate, precum și când entitatea respectivă zâmbește sau este sobră. Cu alte cuvinte, știi și detaliile, fără însă să auzi sau să vezi ceva. Așa comunic cu toate entitățile subtile, în modul cel mai relaxant. În momentul în care călăuzele mele spirituale au ceva de transmis, știu că urmează să primesc un mesaj, iau o hârtie și încep să scriu.

După cum am mai precizat, eu am ajuns la nivelul prezent prin călăuzire divină. Ea se manifesta prin întrebări care îmi apăreau în minte, determinându-mă astfel să caut răspunsuri. În acest mod găseam scrieri care mă conduceau la alte informații și, după o perioadă, uitându-mă în urmă, reușeam să văd și logica acțiunilor care avuseseră loc. În alte situații, știam efectiv că trebuie să caut ceva anume. Tot timpul am știut că trebuie să aflu mai multe informații despre îngeri și, de fiecare dată când găseam ceva, știam că încă mai sunt acolo, undeva, informații pe care trebuie să le găsesc. Așa am ajuns să îmi dezvolt abilități, să lucrez cu arhanghelii, să aflu despre îngerii mei păzitori și despre alte călăuze divine pe care le am și să ajut alți oameni. Am aflat informații despre trecutul meu, care mă ajutau să înțeleg situația mea din prezent și scopul meu în această viață. Mi-am urmat intuiția, impulsurile, idelile “venite”, așa în minte, și am avut încredere în ele, în mod natural, ca și cum aș fi făcut acest lucru toată viața mea.

Mesajele primite prin clarcunoaștere sunt clare. Ești ajutat în etape. Ți se arată câte o acțiune care te conduce la altă acțiune, atunci când eșți pregătit. De multe ori, ai anumite revelații despre ce o să se întâmple mai departe, dar mai mult pentru încurajare, fără prea multe detalii. Mă trezesc că intru pe internet, comand anumite cărți pentru care nu am un anumit interes în prezent și, ulterior, după luni de zile, primesc mesaj să iau o anumită carte din bibiliotecă și să o citesc. Atunci descopăr că acea carte îmi răspunde la anumite întrebări pe care nu le-am avut în momentul în care am cumpărat-o.

Dacă ți s-a întâmplat să îți vină tot felul de gânduri și idei pe care le-ai urmat și ți-a fost bine, înseamnă că ai dezvoltată clarcunoașterea.

După cum spuneam și mai sus, adevărata călăuzire divină prin clarcunoaștere are anumite caracteristici: mesajele sunt încurajatoare, explicite, venite pe etape, la momentul potrivit. Ele apar instantaneu, nu ai timp să le gândești tu. Ideea pe care o primești ți se potrivește perfect. Este ceea ce ai nevoie, de multe ori aducând soluții care îți depășesc așteptările. Ideile se repetă până le pui în practică. În cazul în care accepți să le urmezi, parcă toate ușile ți se deschid și rezultatele vin repede și ușor.

Îndrumarea ego-ului îți oferă soluții care nu ți se potrivesc, se schimbă repede, trasându-ți niște linii haotice; în loc să îți dea energie, te determină să îți pierzi încrederea pe parcurs.

Clarcunoașterea este mai subtilă decât celelalte simțuri; îți pui foarte des întrebarea dacă este mintea ta sau dacă este vorba de a primi informații dinspre alte tărâmuri. În cele mai multe cazuri, clarcunoașterea se aplică în situații noi pentru tine și nu uita că ea se manifestă sub formă de idei și gânduri care apar brusc și întotdeauna când te întreabă cineva de unde le știi, răspunsul care îți vine în minte este: “nu știu”. Pentru gândurile venite prin clarcunoaștere nu poți da explicații logice imediat. Logica lor o conștientizezi după ce se întâmplă lucruri.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.