CURS Ascensionare

Cursul de ascensionare este susținut de maeștrii înălțați
prin facilitare Ramona Popescu,
explorator spiritual / ascensionare / civilizații galactice

Cursul Ascensionare a fost creat cu ajutorul maeștrilor înălțați – conștiințe care au reușit să măiestrească această realitate fizică și au ieșit din lanțul obligatoriu al întrupărilor, alegând să rămână în preajma planetei Pământ pentru a ajuta și alte suflete aflate pe această cale.  Ascensionarea reprezintă scopul divin final urmărit de fiecare suflet angajat în Școala Vieții – în cazul nostru planeta Pământ. Acest nivel este atins de un suflet după multe întrupări în dimensiunile trei și patru, însumând multe lecții învățate, conștientizări, echilibrări karmice și diferite grade de conștiință extinsă.

CURS ASCENSIONARE MODULUL I

Prezintă noțiunile și tehnicile de bază pe calea măiestriei realității fizice în care trăim.

El răspunde la întrebări precum:

 • Ce sunt eu? De unde vin? Către ce mă îndrept?
 • Ce obiective importante mi-am propus la venirea la întrupare?
 • Ce înseamnă multidimensionalitatea mea?
 • Ce este ascensionarea sau înălțarea?
 • Cine mă poate ajuta pe care ascensionării?
 • Cum mă pot conecta cu conștiințe din realități superioare?
 • Ce instrumente am la dispoziție pentru a înainta eficient pe calea evoluției mele spirituale și cum le pot folosi?

 

Printre subiectele abordate în modulul I putem enumera:

 • Ascensionarea
 • Dimensiuni
 • Despre Sine Superior și Monadă – Mantra Monadică
 • Cele 12 chakre ale dimensiunii a cincea – informații, activare, procedură de lucru pentru menținere în stare optimă

 • Rugăciunea Huna (Huna Prayer)
 • Inițiere dialog și informații Maeștri Ascensionati, Cohani, aspecte ale lor și alte Ființe Spirituale cosmice: Sanat Kumara, Saint Germain, El Morya, Maitreya, Lord Buddha, Maestrul Kuthumi, Djwhal Khul, Hilarion, Serapis Bey, Lord Sananda, Comandantul Ashtar, Lord Lanto, Merlin

 • Tehnici de channeling
 • Membrii Consiliului Karmic
 • Vizite în așezăminte eterice ale unor Ființe Superioare

 • Tehnici de lucru cu Flacăra Violet
 • Modalitati de crestere a vibratiei si de mentinere a sa la nivel optim

Date: București, 9-11 SEPTEMBRIE 2022 ( SOLD OUT)

Unde: locul exact va fi anunțat participanților înainte de workshop

Program: 3 zile / vineri-sâmbătă (10:00 – 16:30), duminică (10:00 – 15:00)

Cost : 900 RON

Înscriere și detalii: info@angelicsign.com (Vă rugăm verificați și în spam, dacă nu găsiți răspunsurile în inbox.)

Înscrierea se realizează în baza achitării unui avans, în valoare de 100 ron, în limita locurilor disponibile. Locurile sunt limitate.

Acest workshop se va organiza pentru un număr foarte restrâns de participanți. La acest modul poate participa oricine se simte atras de aceste informații, indiferent de gradul atins în abordarea spiritualității.

 

CURS ASCENSIONARE MODULUL II

Dacă la primul modul înțelegem ce suntem, de unde venim și care este motivul existenței noastre pe Pământ, la modulul 2 lucrăm cu tehnici și repere necesare atingerii conștiinței christice. Acest modul aprofundează tehnicile inițiate la modulul 1.

Printre subiectele abordate în modulul II putem enumera:

 • Subconștient – Conștient – Supraconștient (cum să lucrăm concret cu această Trinitate); exerciții
 • Corpul fizic, emoțional (astral), mental și spiritual (cum le echilibrăm, aliniem, integrăm și cum ne impactează ele materializările și viața de zi cu zi); exerciții
 • Mahatma – ce face această Conștiință Cosmică a Divinității și ce avantaje ne oferă utilizarea ei în viața de zi cu zi; exerciții
 • Definirea conștiinței christice și repere de lucru în această direcție; exerciții

 • Ordinul Melchizedek
 • Aprofundare channeling cu maeștrii înălțați

 • Conectarea cu conștiințe și civilizații galactice
 • Aprofundare 12 Raze Spirituale ( cum și când putem lucra cu ele în așa fel încât să beneficiem în mod practic de avantajele lor)
 • Puncte cheie în manifestare

Data: BUCUREȘTI, 19-21 AUGUST 2022, RM VÂLCEA 16-18 SEPTEMBRIE

Unde: locul exact va fi anunțat participanților înainte de workshop

Program: 3 zile / vineri, sâmbătă (10:00 – 17:00), duminică (10:00 – 13:30)

Cost : 900 RON

Înscriere și detalii: info@angelicsign.com

Acest workshop se va organiza pentru un număr foarte restrâns de participanți. La acest modul pot participa doar cei care au fost la Modulul I.

 

În colaborare cu Maeștrii Înălțați am inițiat un proiect TV cu menirea de a aduce mai aproape de oameni învățăturile specifice Erei Vărsătorului. Emisiunea se numește Design Perfect | Spiritualitate aplicată. În această emisiune, Maeștrii transmit oamenilor, prin channeling, perspective superioare și repere de lucru ce vor fi abordate la cursul Ascensionare. Aici aveți un link de la playlistul emisiunii “Design Perfect | Spiritualitate aplicată”, care se află atât în canalul youtube oficial al postului TV Canal 33 România, cât și în canalul meu youtube:  http://bit.ly/2xooPjD. Vă invit să le vizionați, de preferat în ordinea dată de numerele emisiunilor, pentru a verifica dacă rezonați cu subiectele abordate la curs. De asemenea, aici veți găsi și pagina oficială a emisiunii, de pe facebook: https://www.facebook.com/designperfecttv/

O continuare și mai sintetizată a învățăturilor transmise de maeștri, o reprezintă lansarea unor volume din cartea “Omul, un Design Perfect”. Ele reprezintă o sinteză a muncii mele, de peste zece ani de zile, cu maeștri înălțați, îngeri, elementali și reprezentanți ai unor civilizații galactice. Aceste cărți vor reprezenta în curând suport de curs (Ascensionare). Fiecare carte își alege cititorul și vine să îi povestească despre el. Dacă vă atrag volumele cărții Omul, un Design Perfect, le puteți comanda aici.

De asemenea, la evenimentele de lansare a primului volum au fost transmise diferite mesaje din partea maeștrilor înălțați, adevărate perle de înțelepciune pe care vă invit să le urmăriți în acest link: http://bit.ly/38DxgV7

Opinii ale unora dintre participanții la ambele module:

“Am trăit o experiență de bucurie care mi-a umplut sufletul. Contactul cu Maeștrii a fost o experiență ce nu poate fi descrisă în cuvinte. Am înțeles mult mai profund lucruri de care auzisem sau pe care le știam. Dar am învățat și foarte multe lucruri noi.”
Elena
Jurist
“Cele două module reprezintă fiecare o bornă în evoluția spirituală a unui suflet aflat în evoluția sa pe planeta Pământ. Daca ai reușit să le atragi în viața ta, felicitări! Dar să știi că, de fapt, călătoria de abia acum începe....”
Un suflet pe pamant
“Întâlnirea mea cu Ramona a fost plină de revelații și redescoperiri interioare. În cadrul Cursului Ascensionare am avut marea șansă să îmi cunosc unii dintre ghizii pe care doar îi intuiam, și de acolo să construiesc o relație directă care mă ajută și mă sprijină în viața mea. Workshopul a venit să organizeze informația pe care o adunasem de-a lungul timpului, să umple anumite goluri și să clarifice multe întrebări nerăspunse până la acel moment. Însă cel mai important lucru la care ai acces sunt instrumentele practice, care te ajută să înaintezi pe drumul tău cu mai multă claritate și ușurință.”
A.F.
avocat
“Este absolut necesar de urmat pentru dezvoltarea spirituală. Foarte intens și activ pe parte de vindecare emoțională. Înțelegerea devine eliberatoare.”
D.E.
Jurist
“Este un workshop complet; ușor de înțeles și de pus în practică pentru a te ajuta pe tine dar și pe cei din jur.”
L.L.
medic
“Prin aceste module mi-am descoperit Divinitatea din mine, în mod conștient.”
G.G.
Jurist
“Aceste module de ascensionare m-au ajutat să descopăr direcții noi de dezvoltare personală, pe toate planurile, m-au ajutat să înțeleg și să îmi fixez noțiuni pe care le aveam și totodată să văd viața mai frumos.”
Iulian G.
Jurist
“Acest curs m-a ajutat foarte mult în evoluția mea ca Lucrător în Lumină. Mi-a deschis noi perspective, mi-a lămurit aspecte pe care nu le conștientizasem în trecut, m-a ghidat către etape superioare în evoluția mea spirituala.”
Lucia V.
carti oracol ingeri
“Pentru cine vrea să știe, să cunoască și crede într-un Ordin Divin Universal, Cosmic, pentru cine vrea să își cunoască adresa în acest Univers, îi recomand să participe la un workshop de ascensionare.”
C.M.
Practician Terapie Reconectivă
„Eu pot să spun doar că recomand tuturor ambele module care mi-au adus clarificări mult dorite și transformări personale extraordinare. Le consider un ghid complex în înțelegerea sensului a tot ceea ce este și continui să lucrez cu instrumentele oferite la al doilea modul.”
Carmina Smith
Medic
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.