Jofiel

ACADEMIA ANGELICSIGN

Arhanghelul Jofiel sau “Frumusețea lui Dumnezeu” mai este cunoscut și sub denumirile: Iofiel, Zophiel, Yofiel. Are o energie feminină a frumuseții și a iubirii și o voi numi Jofielle, pentru că debordează de feminitate. Culoarea care o caracterizează este roz închis, fucsia (precum trandafirii de culoare roz-închis) și îți aduce frumusețea în gânduri, sentimente, acțiuni, mediul înconjurător, aspect personal. Pe parte de clarsimțire, o poți percepe pe Jofielle printr-un miros puternic de trandafiri. Poți să închizi ochii și să te simți inundat de o lumină roz și de un miros puternic de trandafir.

Jofielle te poate ajuta să aduci sentimentele și gândurile la un nivel de încredere, optimism. Jofielle îți luminează mintea; te ajută să obții o conectare mentală clară cu Divinitatea; îți ajută mintea să emită gânduri frumoase, pline de iubire, optimism.

Jofielle te ajută folosind atracția iubirii; te ajută să te armonizezi cu cei din jurul tău. Aduce în jurul tău oameni cu aceeași vibrație ca a ta. Te ajută să îți amplifici iubirea față de oameni. Cu lumina ei vindecătoare și plină de iubire, Jofielle lucrează la nivelul centrului energetic al inimii, ajutându-te să îți înfrumusețezi sentimentele, să ieși din carapacea cu care te înconjori, să elimini sentimentele de gelozie, invidie, răutate, subapreciere. Îi poți cere lui Jofielle să te ajute să alungi negativismul din gânduri și din sentimente și să îți deschizi chakra inimii prin acea infuzie de lumină roz închis. Rozul este culoarea iubirii universale.

Jofielle te poate ajuta și în înfrumusețarea spațiului în care trăiești zi de zi, fie că vorbim despre locul de muncă sau despre casa în care locuiești. Cere-i să te ajute să aduci frumusețea în spațiul înconjurător și s-ar putea să simți nevoia să începi să reamenajezi în jurul tău. Îi poți cere lui Jofielle să îți ofere tot ajutorul de care ai nevoie, de la resurse financiare, la specialiști, idei și timp.

Dacă lucrezi în domeniul artei, Jofielle te poate ajuta să exprimi frumosul prin artă, indiferent dacă vorbim de muzică, pictură.

Frumusetea exterioara este o imagine a frumusetii interioare dar o poti chema alaturi de tine pe Jofielle cand te ocupi de aspectul tau fizic.

Desi pare a fi un arhanghel gingas si fragil, Jofielle este foarte des chemata cand luam contact cu alte lumi, alaturi de Mihail, pentru a aduce mesaje pline de iubire, de optimism, pentru a asigura o atmosfera de liniste, relaxare, pozitivism si pentru a bloca orice intruziuni negative in timpul acestor contacte.

Frumusețea exterioară este o imagine a frumuseții interioare, dar o poți chema alături de tine pe Jofielle, când te ocupi de aspectul tău fizic.

Deși pare a fi un arhanghel gingaș și fragil, Jofielle este foarte des chemată când mă conectez cu lumile de dincolo, alături de Arhanghelul Mihail, pentru a aduce mesaje pline de iubire, de optimism, pentru a asigura o atmosferă de liniște, relaxare și pentru a bloca orice intruziuni negative în timpul acestor contacte.

Jofielle este o prietenă dragă la care am apelat cu fiecare ocazie când am vrut să aduc un plus de frumusețe în viața mea, fie că era vorba de aspectul exterior, de reamenajarea casei, de sentimente și nu în ultimul rând – și este foarte important – , când era vorba de gânduri. Este foarte ușor să ne facem rău prin gânduri, cuvinte, sentimente și o rog de fiecare dată pe Jofielle să aibă grijă de acest aspect. Jofielle își face simțită prezența într-un mod foarte jovial, vesel, glumeț.

Pot spune că m-a trezit într-o noapte cu un puternic miros de trandafiri și îmi amintesc cum stăteam trează, pe întuneric și miroseam acel parfum puternic și plăcut, zâmbind și mulțumindu-i lui Jofielle pentru gestul frumos, neobișnuit și amuzant. A doua zi de dimineață, cineva mi-a adus un trandafir roz și în acel moment am simțit cum inima mea este inundată de un sentiment puternic de iubire față de tot ce era în jurul meu. Era modul lui Jofielle de a-mi ura o zi minunată.

Mesajele ei sunt pline de cuvinte precum “frumusețe”, “iubire”, “optimism”. Iar dacă îți amintești să îi ceri ajutorul, vei fi plăcut și puternic impresionat. Este o prietenă minunată.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți mai jos, deși eu recomand urmărirea, în ordine, a tuturor emisiunilor Design Perfect | Spiritualitate aplicată:

ACADEMIA ANGELICSIGN
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.