Recomandari

Voi include aici materiale care cred ca v-ar ajuta sa obtineti informatii mai detaliate pe diferite tematici, in cazul in care unele va atrag in mod special. Nu voi trece toate cartile, deoarece lista ar fi prea lunga insa sper ca ceea ce veti gasi mai jos sa va ajute si sa reprezinte un punct de pornire in dezvoltarea spirituala.

 

NOU!

Au aparut deja doua carti traduse in limba romana dintre cele pe care eu le consider extrem de interesante si utile

1. Cartea Abundentei, scrisa de John Randolph Price. Este o carte extrem de utila pentru alinerea constienta la fluxul abundentei. Vezi link http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=4475

2. 2012 si Dupa, scrisa de Diana Cooper. Ne ofera informatii extrem de utile referitoare la ce inseamna 2012 pentru planeta si pentru noi, care sunt portalurile energetice ale planetei care se deschid si care sunt chakrele planetare si cum actioneaza ele asupra noastra. Vezi link http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=4515

 

Carti Sfinte:

Biblia

"Scrieri", Ieromonah Serafim Rose

"Invatatura de Credinta Crestina Ortodoxa",Editura Institutului Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane ( este o carte exceptionala, in care intelegi ce inseamna Dumnezeu, Sfanta Treime, care este rolul Bisercii; este un ABC pentru a intelege Imparatia Cereasca)

Colectia "Ne Vorbeste Parintele Cleopa"

Colectia Scrierilor Parintelui Arsenie Boca

"Viata Maicii Domnului", Nicodim Mandita

"Vietile Sfintilor de peste tot anul", Editura Bisercia Ortodoxa -Alexandria

"Acatistier" ", Editura Bisercia Ortodoxa -Alexandria (pentru rugaciuni)


Ingeri, Spirite ale Naturii, Arhangheli

Aici recomand cateva din cartile lui Doreen Virtue, pe care le puteti gasi pe magazine online din tara si din afara. Mai multe detalii despre Doreen Virtue si lucrarile ei puteti gasi pe: www.angeltherapy.com

"Ingeri 101", Doreen Virtue

"Cum sa ne auzim Ingerii", Doreen Virtue

"Terapia cu Ingeri", Doreen Virtue

"Medicina cu Ingeri", Doreen Virtue

"Arhangheli si Maestri Inaltati", Doreen Virtue

"Zane 101", Doreen Virtue

"Fiinte Spirituale din Natura", Rudolf Steiner

 

Cele 4 Claruri

"Discover Your Intuition", Darlene Pitts ( o carte foarte interesanta care abordeaza "clarurile" in detaliu si este plina de exemple edificatoare)

"Calauzire Divina", Doreen Virtue ( analizeaza fiecare "clar" in parte, iti ofera exemple si exercitii de dezvoltare in aceasta directie)


Purtatori de Lumina

"Curs de Miracole", Foundation for Inner Peace ( scrieri primite prin channeling de la Iisus Hristos, care te ajuta in transformare, in eliminarea influentei ego-ului)

"Calea Purtatorului de Lumina", Doreen Virtue

"Mi-as schimba viata daca as avea mai mult timp", Doreen Virtue

"Carti Oracol "Mesaje de la Ingerii Tai", Doreen Virtue

"Archangel Oracle Cards", Doreen Virtue

"Healing with the Fairies,Oracle Cards", Doreen Virtue

"Magia Divina", Doreen Virtue ( Legile Kybalionului abordate intr-o maniera accesibila si utila)

"A little Light on the Spiritual Laws", Diana Cooper ( te ajuta sa intelegi Legile Divine carora se supune Universul si modul in care te aliniezi la ele pentru a atrage Binele in viata ta de zi cu zi dar si in dezvoltarea spirituala)

"A new Light on Ascension", Diana Cooper ( dimensiunile superioare, practici, mantre de pregatire si activare a chakrelor transcendentale)

"2012 and Beyond", Diana Cooper ( ridicarea Planetei in dimensiunea a patra; cum ne pregatim pentru acest eveniment, cum utilizam la maximum acest moment de Gratie Divina)

"Discover Atlantis", Diana Cooper ( ce a insemnat civilizatia atlanta, cum lucrau, cristale, exercitii si invocatii pentru dezvoltare capacitati parapsihice, ce a urmat disparitiei Atlantidei din dimensiunea a treia)

"Telos", Aurelia Louise Jones - tradusa in limba romana; (ce inseamna dimensiunea a cincea, cum poti accede spre ea, cum exista inca civilizatia lemuriana in aceasta dimensiune si cum putem lucra cu invatatorii lemurieni; informatii extrem de utile si practice pentru lucratorii spirituali)

"Codul lui Moise", James F. Twyman ( puterea manifestarii)


Sufletul

"Spirala Vietii", Christopher M. Bache

"Omul si Absolutul dupa doctrina Kabbalei", Leo Schaya

Scrierile lui Edgar Cayce


Terapii cu Ingerii / Arhanghelii

"Angel Therapy Podcasts" ( terapii pe diferite dependente, nevoi), "Archangel Podcasts" , "Healing Podcasts"

http://doreenvirtuepodcasts.com/

De aici puteti cumpara online meditatii conduse pe parte de vindecare cu arhanghelii. O prezentare succinta a acestor terapii poate fi gasita la sectiunea "15 Arhangheli".


Chakra

Exista un program de meditatie condusa pentru curatarea chakrelor si activarea clarurilor

"Chakra Clearing", Doreen Virtue.

O alta modalitate de a lucra pe chakre ar fi sa ascultati albumul "Chakra Suite", Steven Halpern

Bineinteles ca exista o multime de alte materiale, carti, cursuri, meditatii pe aceasta directie. Alegeti ce va atrage mai mult.


Albume muzicale care pe mine m-au ajutat foarte mult si care sunt create de oameni deosebiti care au incercat sa transpuna in note, informatii obtinute prin channeling:

1. Colectia "Archangel Themes" cuprinde melodii la care fiecare arhanghel este receptiv. Ajuta foarte mult in meditatii si in contactul cu fiecare dintre arhangheli.

www.angelearthmusic.com

"Archangel Themes I", Mark Watson

"Archangel Themes II", Mark Watson

"Archangel Themes III" , Mark Watson

2. Albume Peter Sterling: www.harpmagic.com

3. Albume Steven Halpern: www.innerpeacemusic.com

4. Terapii prin sunet: http://www.store. unexplainable.net

 

Referitor la Ierarhia Sefirotica, Sfantul Nume al lui Dumnezeu, Imparatia Cerurilor si alte subiecte mai putin acoperite de religia ortodoxa, va recomand scrierile din Kabbala. Exista foarte multe abordari ale Kabbalei, traduse inclusiv in limba romana.

 

Va mai recomand scrierile unor mari personalitati spirituale: Omraam Mikhael Aivanhov, Edgar Cayce, Rudolf Steiner, Eduard Schure.

De asemenea, va recomand sa cititi si alte evanghelii in afara celor din Biblie. Va dau doar cateva exemple: Evanghelia Eseniana, Evanghelia lui Ilie, Evanghelia lui Avraam.

 

Despre toate aceste materiale veti gasi informatii dar le si puteti comanda prin internet:

www.divin.ro, www.edituraherald.ro, www.editura-foryou.ro, www.amazon.com (scrieri in alte limbi internationale)

Doresc sa multumesc artistilor deosebiti care mi-au permis sa va prezint lucrarile lor divine, in acest website. Va invit sa va bucurati de lucrarile lor calauzite divin, vizitand site-urile lor de prezentare, absolut senzationale:

Dl. Marius - Michael George, www.mariusfineart.com

Dl. Corey Wolfe,www.coreywolfe.com

Dl. Bruce Harman, www.harmanvisions.com

Dna. Eva M. Sakmar-Sullivan, www.stardolphin.com